A muzulmán nők miért nem tesznek magukért? Vagy a feministák ( akik Európában és Amerikában harcolnak a nők "egyenjogúságáért"* ) miért nem tesznek értük?
A szélsőségesen iszlám országokban, mint például Irán vagy Szaúd-Arábia elnyomják a nőket. De nincsenek sokkal jobb helyzetben a békés iszlám országokban, mint pl: az Egyesült Arab Emírségekben élő nők sem. A férfi azt tehet amit akar, ő az úr, a nők nem vezethetnek, nem tanulhatnak, nem dolgozhatnak, a férjük utasításait kell követniük, a férjük megverheti őket, stb. Ők miért nem harcolnak a jogaikért? Vagy a feministák miért nem harcolnak értük?
*Azért tettem idézőjelbe az egyenjogúságot, mert Európában és Amerikában egyenjogúak a nők és a férfiak. Itt nincs miért küzdeni, ha csak nem többlet jogokat akarnak.
"A kerdező butaságokat ír, azokban az országokban közel sincs ekkora elnyomás.
De a hozzászólók is buták, mert válaszolnak egy kêrdêsre amiről nem tudnak semmit."
Akkor írd be a frankót, hozd a forrásokat az ellenkezőjére!
Más esetben kénytelenek vagyunk azt hinni, hogy mundérvédéssel egybekötve hazudozol csak. :P
?
Én linkeljek? Gyk színvonal már megint...
Te!
Ha már szerinted nem igazak azok a dolgok akkor hozhatod a forrásaidat cáfolni, mert különben csak te is a gyk-színvonalat hozod. :P
De mivel kihátráltál így bebizonyosodott, hogy hazudozol! :)
"Szóval szerinted teljesen elfogadható ha feministák gyűlölködnek a férfiak ellen, mert "csak figyelemfelhívás"?"
Nem, ez szerintem sem elfogadható. Csak hogy nem ennyiből állnak ezek a mozgalmak.. Nincs értelme mindent 1 bitesre bagatellizálni, néha gondolkodni is kell.
Nás Páng, deee, pontosan ebből áll ez a mozgalom, úgy jutni előrébb, hogy a másikat lenyomjuk a sárba.
Ha már nem adatott meg valami különleges képesség, valahogy fejlődni kell, nem igaz?
Azt te sem gondolod komolyan, hogy a feministák nélkül még a mai napig a nők sárkunyhóban laknának, és csak a gyereket nevelnék otthon, a férjük meg bármikor agyonverhetné őket...?
A feministák hisztis libák, általában 0 tehetséggel, akik valamiért hisztiznek(dugatlanság?) mert szeretnek feltűnőek lenni.
Ezeknek önmagukkal van bajuk, a legtöbb mind egy komplett, senkinek sem kellő lelki szerencsétlenség.
Én inkább már sajnálom őket, mert iszonyat szánalmas mind.
Azt hiszem elbeszélünk egymás mellett. Sokan csak a túlkapásokkal azonosítják a mozgalmat, és nekem ezzel van problémám. A feminizmus nem csak a szivárványra festett hajú SJW aktivistákról szól.
Egyébként nem hiszem, hogy a nők, gyerekek, hátrányos helyzetűek (pl. csonka családok), kisebbségek (pl. melegek) ugyanolyan helyzetbe lennének ma a mozgalom nélkül.
Ez demagóg szöveg. Gyakran tapasztalsz olyat az életben, hogy senki sem mozdítja a fenekét, mégis történik érdemi változás? Ha nincs érdek-képviselet, nincsenek érdekek. Ha nincsenek érdekek, nincsen változás.
Iránban az egyetemisták KÉTHARMADA nő.
Iránban a nőknek ingyenes az egészségügyi ellátás, a férfiaknak fizetni kell érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!