Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a zsidókról?

Mi a véleményetek a zsidókról?

Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 20:47
 1/10 A kérdező kommentje:
Szerintem jobb emberek, mint a magyarok.
2017. máj. 13. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ez troll kérdés, különösen az első kérdezői kommenttel.
2017. máj. 13. 22:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem. Tényleg kíváncsi vagyok az emberek véleményére.
2017. máj. 13. 22:35
 4/10 Andizsuzsi ***** válasza:
Kérdező! És mi a véleményed a magyar zsidókról? Amúgy hány zsidót ismersz?
2017. máj. 13. 22:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Lenyegtelen, hogy magyar, német ilyen-olyan. Csak úgy általánosságban a zsidókról és a zsidó kultúráról meg az eredetükről...stb.
2017. máj. 13. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát... Annyival jobbak nálad, hogy ők nem gyalázzák nyilvánosan a gyökereiket. (Lásd: "jobb emberek, mint a magyarok"-ilyet egy zsidó nem mondana. Pedig sok esetben, nem mindig de sokszor, tényleg van alapja az ellenük érzett ellenszenvnek.)

Amúgy annyi a véleményem, hogy a zsidó vallást követik, és egészségükre, engem nem izgat különösebben.

2017. máj. 13. 23:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Semmi. Számomra emberek léteznek, akik viselkednek valahogy és nem egyformán.
2017. máj. 14. 01:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Két lányról tudom konkrétan hogy azok; az egyikkel volt egy konfliktusom, ezért utálom, de amúgy értelmes, szép nő.

A másiknak egyéni humora van, egy időben rá voltam izgulva, de aztán elkezdett migránsozni, az meg elég lelohasztó.

Részleteiben nem ismerem a kultúrájukat, vallásukat. Sokat szenvedett nép történelmileg, csoda hogy nem tűntek el az évezredek alatt. Azok az ételek, amiket ismerek, nem jönnek be, de van egy csomó zseniális művészük, nagyban hozzájárultak a magyar kultúrához is.

2017. máj. 14. 07:06
 9/10 zzoltán válasza:
Az biztos, hogy nem szeretik a gázüzemű gépkocsikat!
2017. máj. 20. 17:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Áááá, ez ugyan morbid volt, de fárasztó.
2017. máj. 20. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!