Mi a véleményetek a zsidókról?
Hát... Annyival jobbak nálad, hogy ők nem gyalázzák nyilvánosan a gyökereiket. (Lásd: "jobb emberek, mint a magyarok"-ilyet egy zsidó nem mondana. Pedig sok esetben, nem mindig de sokszor, tényleg van alapja az ellenük érzett ellenszenvnek.)
Amúgy annyi a véleményem, hogy a zsidó vallást követik, és egészségükre, engem nem izgat különösebben.
Két lányról tudom konkrétan hogy azok; az egyikkel volt egy konfliktusom, ezért utálom, de amúgy értelmes, szép nő.
A másiknak egyéni humora van, egy időben rá voltam izgulva, de aztán elkezdett migránsozni, az meg elég lelohasztó.
Részleteiben nem ismerem a kultúrájukat, vallásukat. Sokat szenvedett nép történelmileg, csoda hogy nem tűntek el az évezredek alatt. Azok az ételek, amiket ismerek, nem jönnek be, de van egy csomó zseniális művészük, nagyban hozzájárultak a magyar kultúrához is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!