Mi a véleményetek a gender elméletről?
Múltkor linkelték, hogy a genderizmus miatt megtiltották a fiúknak, hogy kocsikkal játszanak.
Mi ez a baromság??
Van férfi és nő. A férfi legyen férfi a nő meg nő, mindezt egyenjogúság mellett.
Nincs itt szükség semmiféle elméletekre meg kutatásra.
Ez a véleményem.
Addig nincsen vele semmi probléma, amíg nem a férfihatalom megdöntésére akarják felhasználni. A hatalmat a férfiaknak kell gyakorolnia, ezért én igazából a nők számára be is tiltanám a gender elmélettel való foglalkozást.
Viszont férfiként egy érdekes tudományág. A gender elmélet kutatóitól végre megtudhattam, hogyan döntötték meg a férfiak a nők hatalmát és hogyan váltak az emberiség uralkodóivá. A genderizmus abban is segíthet akár, hogy ezt a hatalmat megtarthassuk. Viszont nőknek nem való, mivel még felébrednének.
# 6
Mit mondtam a férfi legyen férfi a nő nő.
Ha egy férfi nőnek képzeli magát, vagy egy nő magát férfinak, akkor sürgősen kell adni neki egy beutalót a pszichiátriára, mert személyiségzavaros, beteg ember.
Akkor gondolom a nők 70%-ának pszichiátriára kell mennie, mert munkát mer vállalni és politizál, és a férfiak felének, aki mer házimunkát végezni. A nemi szerepeknek és szerepvállalásnak nincs köze ahhoz, hogy ki minek képzeli magát.
Az indentitászavar pedig egy komoly betegség, nem tudom miért érzed azt, hogy ezzel most neked feltétlenül dobálóznod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!