Egyáltalán képes a Székely Varga Edina egyetlen egy mondatot megakadás, javítás, vagy nyökögés nélkül felolvasni? Mi baja van?
Már hetek óta türelmesen várom, hogy csak hozzászokik, csak beletanul, de őrület, hogy mennyire képtelen felolvasni a szövegeit.
Az már csak hab a tortán, hogy még a hangszíne is szörnyű.
Már egyáltalán nem válogatják a bemondókat? Miért nem adnak valami más feladatot neki?
Vagy vele akarják leszoktatni a népeket az M1-ről? De hát van, aki nem tud mást nézni.
30.
Egyetértek.
Igen, ma is, most is leveszem a hangot, amíg ő van. De annál jobban megbecsüljük, aki akárki utána következik.
Még két óra, és valaki más jön.
Csak kiderülne, hogy minek-kinek "köszönhetjük" szegényt!
Azért igaz, ami igaz, pont a hét elején gondoltam rá, hogy aznap egész tűrhető volt. Máshogy is volt öltözve.
És mondok egy érdekeset. Nemrég nem hírolvasóként, hanem oldalt, riporter vagy miként beszélgetett, kérdezgetett valakit. És egész más volt, rendesen, természetesen beszélt. Vagy lehet, hogy csak az átlagához viszonyítva, nem is tudom. Érdekes.
39
Másra gondplhatsz, mert nem rekedtes a hangja. Vannak jó napjai, de ritkán. És az újabb dolog, hogy érthetetlen arcokat vág, a szövegtől függetlenül.
Már biztos vagyok benne, hgy valami baja lehet. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!