Egyáltalán képes a Székely Varga Edina egyetlen egy mondatot megakadás, javítás, vagy nyökögés nélkül felolvasni? Mi baja van?
Már hetek óta türelmesen várom, hogy csak hozzászokik, csak beletanul, de őrület, hogy mennyire képtelen felolvasni a szövegeit.
Az már csak hab a tortán, hogy még a hangszíne is szörnyű.
Már egyáltalán nem válogatják a bemondókat? Miért nem adnak valami más feladatot neki?
Vagy vele akarják leszoktatni a népeket az M1-ről? De hát van, aki nem tud mást nézni.
9-es, akiről te beszélsz, Ő Grosu Magdolna, vele semmi gond, szépen beszél, hangsúlyoz.
Ma megint Székely Varga Edina van képernyőn, sorozatos baki, a kérdőmondatokat csak felső C-ben tudja feltenni a külső tudósítóknak, szenvedés hallgatni, de látni is!
Azzal, hogy erdélyi semmi gondom nincs.
Pedig épp ma talán jobb napja van, mint az átlagos.
Egyszerűen nem értem, hogy hagyják.
Igazából én már csak kiváncsi lennék arra, hogy hogyan marad. Én magam nem bírnám, hogy mennyit hibázok, máshová mennék.
De ahogy látom, ő elégedett magával. Ahogy a papírjait összerakja, látszik az arcán. Azért is gondoltam arra, hogy esetleg a valamilyen fogyatékossága miatt hibázik. És amiatt marad is.
Edina fejlődik! Hétvégén egész hallgatható volt.
Ma a Radnai csaba bakizik folyamatosan, szinte minden mondatba belejavít, annyira idegesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!