Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok,jövőre koleszos leszek egy másik városban.Nos, az a kérdésem, hogy hátrányt jelent-e, ha kilógok a sorból.Ez alatt azt értem,hogy sosem tudtam rendesen beilleszkedni társaságba, nehezen nyílok meg idegen környezetben.Osztálytársak poénjain nem nagyon tudok nevetni, de nem is nagyon érdekelnek.Egyszerűen hülyeségnek tartom, hogy azon vihorásznak, hogy az Xyz volt pasijának a kutyájának a mamájának a barátjának a lánya mit mondott ennek meg annak, stb... Próbálok bekapcsolódni, hogy befogadjanak, de nem megy.Ráadásul egy kicsit az az érzésem is van, hogy ők nem szeretnék, hogy társalogjak velük.Pl.szorosabbra zárják a kört, félmondatokban vagy sehogy se válaszolnak,amikor rákérdezek az aktuális témára.Nem bunkók, nem bántanak vagy csúfolnak, sőt, egész jófejek szoktak lenni, egyszerűen csak sok mindenből kihagynak.Viszont tény,hogy egész más stílusom van, mint nekik.Egyáltalán nem hallgatom a mai popslágereket, diszkózenéket, amit az átlag fiatalok szoktak manapság.Nem kifejezetten érdekel a divathóbort, a pasik, makeup világa, egyéb ilyen ,,tini dolgok". (félre ne értsetek, azért ápolatlan ősember sem vagyok :D )

Ám a többiekben az kifejezetten frusztrál, hogy suli után mindenki a telóját bújja, én meg ott ülök kussban a könyvem felett, a tizenakárhány másik meg csak a képernyőt bámulja, senki nem szól a másikhoz.Nekem is van telefonom, de nem használom, suliba sem hozom, mivel a közelben lakom, és otthon is mindig vár valaki, nem várok fontos hívásokat. :D Esetleg ez az oka, hogy nem nagyon törődnek velem?Hogy nem telefonozom, és nem tudok a napi pletykákról?Vagy mert nem az az ízlésem, mint nekik?

Mostanában elkezdtek magatartásbeli gondjaim is lenni.Világéletemben egy szókimondó, határozott, önfejű és lobbanékony valaki voltam, akinek mindig van saját véleménye.Ha valami nem tetszett, nem értettem egyet, szinte mindig jeleztem.Lehet, ezért nem barátkoznak velem?Nem szólok be fűnek-fának, ám néha muszáj kimondanom, amit gondolok.Ilyenkor nem használok alpári, becsmérlő szavakat, de szerintem így is megsértődnek az emberek.Talán ezen kéne változtatnom?Hallgassak inkább?

Jövőre kolesz, avagy új társaság, új emberek, itt jó lenne, ha engem is bevennének a társaságba, csak ezért tettem fel a kérdést.

Köszönöm a válaszokat, és elnézést a zavaros -és hosszú- monológért. :D

2017. ápr. 25. 22:06
 1/5 anonim válasza:

Ugyanilyen vagyok

Meg kell találnod a tökéletes

(legjobb)barátnőt aki ugyanolyan,mint te és vele nyugodtan megbeszélhetsz bármit:)

2017. ápr. 26. 22:29
 2/5 anonim válasza:
Szia!Én is nagyon sok helyzetben pont így érzek,és az előző válaszíróval is egyetértek.Nekem van egy legjobb barátnőm,és vele tényleg igazán önmagam tudok lenni.Néha kicsit túl passzívnak érzem magam,de aztán rájövök hogy LE KELL TOJNI azok véleményét akiket nem szeretsz.Egyébként többször is elmentem már "mai fiatalokkal" "inni",szerintem ilyesmire gondoltál.Nahát életem legnagyobb agylebénulásait kaptam velük.Nem éri meg.Sok sikert a koleszhoz,milyen gimibe mész?
2017. ápr. 27. 18:11
 3/5 anonim válasza:
Előző vagyok.Becsüld meg magad,mert ritka ha valaki ilyen,vagy aki nem folytja el.
2017. ápr. 27. 18:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2017. máj. 2. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
2.válaszoló:egy győri gimibe Szombathelyről :)
2017. máj. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!