Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem beszélnek velem az...

Miért nem beszélnek velem az osztálytársaim?

Figyelt kérdés

Már 6 éve osztálytársak vagyunk. 2 csoport van az angolosok és a németesek. Angolos vagyok de németesekkel szoktam lenni így az angolosok nem is annyira foglalkoznak velem. Egyáltalán sehogyan. Néha elkérik tőlem a házit és ennyi. Teljesen levegőnek néznek. A csoportjaink között mindenki jóban van mindenkivel, de én egyszerűen nem tudom ők miért ilyenek velem. Ha párban kell dolgoznunk nekünk angolosoknak és páratlanul vagyunk, direkt nem ül mellém senki. Nem tudom mit csinálhattam. Eddig is ez volt a helyzet, de most már végképp nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Nem emlékszem, hogy bármi rosszat tettem volna velük. Hogyan tudnék hozzájuk közeledni? Vagy egyáltalán miért ilyenek? Nem tudom ezt mégis hogyan tudjam meg, hogy miért ilyenek? Pls help...

17L

#osztálytárs #nem beszélnek velem
2017. márc. 27. 16:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Sejtem mi a problémád gyökere, hasonló volt velem is.

Nem csak ülsz és várod, hogy történjen valami? Mert a szociális élet nem erről szól, mert kétirányú dolog. Neked is nyitnod kell a többiek felé, minek menjenek oda maguktól, ha abszolút semmit nem nyújtasz? Közös hobbik, érdeklődési kör is kell valakivel ha beszélni akarsz velük. Közös program. Ilyesmi.

2017. márc. 27. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!