A skandináv népeknél nem akadnak annyira ki az ilyen "emberi" dolgokon.
2017. ápr. 12. 00:20
3/13 anonim válasza:
Ez az emberi dolog igen büdös, és azért az esetek nagy többsegében érzi az ember, ha jön, vagyis félre lehet vonulni vagy visszatartani (utana olvastam, nem egészségtelen /egy egészséges embernek/ visszatartani, mert éjjel kijön minden)
2017. ápr. 12. 00:40
4/13 anonim válasza:
Ettől még a skandinávok és a kínaiak is telibe fognak fingani, böfögni, bűntudat nélkül. Itt még a prémes bundás manöken macák is gátlástalanul engedik a galambokat (vagyis inkább varjúcsapatot egy griffmadárral). Amikor a munkahelyemen felszólaltam emiatt, hogy ez nem egy istálló, és próbáljanak már meg előtte kimenni a wc-re legalább, értetlenül bámultak, hogy mi bajom van, mit álszenteskedek, hisz ez teljesen hétköznapi, emberi dolog...
2017. ápr. 12. 00:53
5/13 anonim válasza:
Jaj ez borzasztó lehet!
A tüsszentés, a köhögés vagy a csuklás az pl olyan amit tényleg nem vagy nehezen lehet csendben csinálni és.. nincs szaga..
Annál undorítóbb mincs, mint amikor valaki teliszájjal a képedbe böfög minden bűzével együtt..
2017. ápr. 12. 01:06
6/13 anonim válasza:
Más mikor valaki azért teszi, mert épp akkor jön, és ez van, esetleg elnézést kér, és más mikor valaki még röhög is mellé meg azon erőlködik, hogy minél feltűnőbben tegye.
Olyan kutúráról nem hallottam még ahol pozitívan jelentene bármit is, ha valaki fingorászik.
2017. ápr. 12. 01:13
7/13 anonim válasza:
Szerintem az indiaiak, pakisztánok nem nagyon görcsölnek a témára. Simán kieresztik bárhol. Hivatalban, bankban, bevásárlóközpontban, mindenhol.
Többször is előfordult hogy sétálok mögötte tök közel, meg körülöttünk is sokan vannak de ő simán kiereszti.
Sőt, volt hogy a taxiban is kieresztette a bélszelét a sofőr, azthittem megfulladok.
Ezek egyébként még csámcsogást és a büfögést sem tartják vissza.
(Mondjuk mit vár az ember a barlanglakóktól akik még 1 generációval ezelőtt az elefánt után futottak lándzsákkal)
2017. ápr. 12. 01:42
8/13 anonim válasza:
A kérdésedből feltételezem, hogy nálad.
2017. ápr. 12. 06:54
9/13 anonim válasza:
én mikor a kutyám a seggemet szaglászta odafingottam neki egy dörgedelmeset. hamar leszokott erről. a kutyának ugye nagyon érzékeny a szaglása...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!