Szarvas város-milyennek látjátok?
Az utolsóval nem feltétlen értek egyet, mert kőkemény különbségek vannak a főváros(ahol most élek) és a Szarvasi emberek közt. Azért általánosságban elmondható hogy vidéken kedvesebbek az emberek.
Szentandrás pedig nem Szarvas, az egy külön település. Biztos rossz embert fogtál ki, de itt is van ám baj azokkal is akik a nyaralókba jönnek...
Én is ezt érzem, hogy nem érzem otthonomnak ezt a várost valahogy. Van egy ilyen teljesen különc és rossz feelingje ennek a városnak, ami semelyik városhoz sem hasonlítható szerintem.
Furcsák az emberek. Egy hetet voltunk ott nyaralni egy vízparti nyaralóban.
Maga a város az egyébként tényleg nagyon szép, hangulatos, de pl. A vendéglátóhelyek személyzete kifejezetten negatív élmény volt.
Mi a Premier Restaurant nevezetű étteremben voltunk, hát ilyen nemtörődöm rideg pincérekkel nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!