Miért lett DETROIT egy putri?
Figyelt kérdés
Tudtam, eddig is, hogy nem egy virágzó város, de nemrég láttam videókat róla. Megföbbentett. Nem gondoltam, hogy idáig süllyed. Kíváncsi lennék az okaira, miért jutott ide.
Azt magamtól is tudom, hogy az autóipar csődje miatt, de pontosabb okokra lennék kíváncsi.
2017. ápr. 9. 16:30
1/10 anonim válasza:
Autòipari csőd az ok. Kizáròlag az autóipar miatt volt a város èlhető. Mivel ez màr nincs, megèlhetès sincs a vàrosban. Nem volt màsodlagos forràsa a vàrosnak, csak az autòiparra tàmaszkodott.
2/10 A kérdező kommentje:
És az autóipart mi vitte csődbe?
2017. ápr. 9. 17:24
3/10 anonim válasza:
olajár robbanás, távolkeleti olcsó autók
4/10 A kérdező kommentje:
Tehát a japán autók. És kb. mikortól kezdődött ez a folyamat? 70-es évektől?
2017. ápr. 9. 18:33
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, faluban lakok, sajnos nagyon jól tudom mi az. És átvitt értelemben írtam. De azt el kell ismerni, hogy a külvárosi Detroit nagyon hasonlít a "hagyományos" putrihoz.
2017. ápr. 9. 20:29
7/10 anonim válasza:
Éltem ott pár évet, közel sem olyan reménytelen a helyzet mint bemutatják.
Visszamennék most is, csak közben 600km-rel arrébb kaptam állást, így költöztem.
8/10 A kérdező kommentje:
Érdekes, és a belvárosban laktál?
2017. ápr. 12. 17:34
10/10 A kérdező kommentje:
Érdekes lehetett egy kevésbé forgalmas nagyvárosban élni
2017. ápr. 13. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!