Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyennek találtad Szegedet?

Milyennek találtad Szegedet?

Figyelt kérdés
Ki volt már Szegeden (aki nem idevalósi) és milyen benyomása van a városunkról, mit gondol róla? Mi tetszett, a legjobban és mi kevésbé? Főként fővárosiak véleményére lennék kíváncsi, de minden válasznak örülök.

2014. nov. 7. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, és idén voltam először Szegeden; valahogy eddig kimaradt, és képet se sokat láttam róla (csak a Dóm térről). Nagyon tetszett! A Szentháromság utcában laktunk, úgyhogy főleg azt a környéket láttuk (tiszta Újlipótváros) meg a belvárost, de ez alapján nagyon élhetőnek, barátságosnak tűnt. A parkolás volt szokatlan, meg hogy rengeteg a biciklis (mondjuk az Bp-en is van, de nem azon a részen ahol én lakok).
2014. nov. 8. 05:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer voltam Szegeden, májusben. Nagyon szépnek és rendezettnek találtam a várost, csupa virág és mindehol hársfa illatozott. Ez a benyomás maradt meg bennem. Azért ám látni volt, hogy ott sincs mindenre pénz, ez főleg az épületeken látszott meg.
2014. nov. 8. 07:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A 2000-es évek elején kisvárosból költöztem Szegedre tanulni, azóta már Pesten élek.

Nyilván elfogult vagyok, de nagyon szerettem a Tisza-parti hangulatot. Amikor ott voltam, nem éreztem rajta a nagyvárost, ugyanolyan kisvárosinak éreztem, ahonnan én jöttem, némi extrával. Pestről nézve ez méginkább látszik, ugyanakkor azóta pozitívumnak látom a sok zöldterületet.

Tavasszal jártam újra Szegeden iskolás éveim után, jó volt találkozni a barátokkal és kicsit nosztalgiázni, de nem láttam nagy fejlődést. Ahogy 2-es írta, látszik, hogy hiányzik a pénz, a belvárosnak nagyon hiányzik egy kis felpezsdülés.

2014. nov. 8. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
10 évig éltem Szegeden és nagyon bánom hogy elköltöztem. Szerintem az országban az egyik legszebb város. És talán egyedül Szegeden lehet látni hogy folyamatosan szépül, fejlődik.
2014. nov. 8. 09:52
 5/7 anonim válasza:

Pesti vagyok, nagyon tetszett, de nem tűnt nagy városnak. Legjobban a Dóm tér tetszett és a Tisza part. :))) <3

Viszont ismerősök nagyon dicsérték a Boci nevű kis vendéglőt, az számomra egy csalódás volt, semmi extrát nem találtam benne.

L/19

2014. nov. 8. 22:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Imádom! Pestről mentem le tanulni, de egyszerűen kincs ez a város. Épp elég nagy nekem, minden pontján van valami szép, a Tisza-part örök szerelem lett. Imádom, hogy ennyi lehetőség van kávézók/kocsmák/éttermek/kifőzdék szempontjából, és persze a Hetes megállótól sem költöznék már messze! :P
2014. nov. 15. 21:44
 7/7 anonim válasza:
Én minden várost szépnek látok,amelyen folyó folyik keresztűl.
2017. szept. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!