Milyennek találtad Szegedet?
A 2000-es évek elején kisvárosból költöztem Szegedre tanulni, azóta már Pesten élek.
Nyilván elfogult vagyok, de nagyon szerettem a Tisza-parti hangulatot. Amikor ott voltam, nem éreztem rajta a nagyvárost, ugyanolyan kisvárosinak éreztem, ahonnan én jöttem, némi extrával. Pestről nézve ez méginkább látszik, ugyanakkor azóta pozitívumnak látom a sok zöldterületet.
Tavasszal jártam újra Szegeden iskolás éveim után, jó volt találkozni a barátokkal és kicsit nosztalgiázni, de nem láttam nagy fejlődést. Ahogy 2-es írta, látszik, hogy hiányzik a pénz, a belvárosnak nagyon hiányzik egy kis felpezsdülés.
Pesti vagyok, nagyon tetszett, de nem tűnt nagy városnak. Legjobban a Dóm tér tetszett és a Tisza part. :))) <3
Viszont ismerősök nagyon dicsérték a Boci nevű kis vendéglőt, az számomra egy csalódás volt, semmi extrát nem találtam benne.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!