Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az "emo"...

Ti mit gondoltok az "emo" stílusról? Többi lent

Figyelt kérdés

Ti megértitek őket , vagy inkább elutasítjátok?

Például ugye nagyon sokan vagdossák magukat , és egyéb bizarr dolgokat csinálnak , befordulnak , utálnak mindent és mindenkit. ( Persze vannak kivételek ) de nekem ez jön le ha meghallom ezt a szót.

Ti mit gondoltok? :D

2017. márc. 19. 18:33
1 2
 11/16 anonim válasza:

Elnézést, az előző vagyok, már én is keverem a dolgokat. :D Tehát helyesen a sorrend:

x = no pia

x = no cigi

x = no drog

:D

2017. márc. 20. 12:50
 12/16 A kérdező kommentje:
utolsó :D nem baj ráértettem mert már ismertem ezt az XXX-es dolgot :)
2017. márc. 20. 17:09
 13/16 Eppaz02 válasza:
50%

Jómagam is emo lennék hát igen a vagdosás... Egy időben én is csináltam egy lány miatt már nagyon megbántam mert nm érdemelte meg hogy miatta vagdossam meg magam. De akkor kezdtem még csak magam emonak vallani. Ma már leálltam a vagdosással a környezetemben lévő emberek pl barátok, osztálytársak, rokonok, szülők el tudnak fogadni ilyennek bár azt nm tudják hogy vagdostam magam. Mindenesetre én itt találtam meg önmagam nm is szeretnék nagyon felhagyni ezzel mert így érzem jól magam. Azóta igaz nem volt barátnőm ha lenne és ő is átverne lehet vissza kerülnék bár kétlem hogy ezt a haverjaim csak úgy vévignéznék

18/F

2017. márc. 20. 18:22
 14/16 anonim válasza:

Nincs értelme beszélni az emoról. 2009-2010-zel befejeződött az a világ.

Ezeknek a mostani tizenéves magukat emonak mondóknak semmi köze a 2000-res évek második felei emo korszakhoz.

El kéne már fogadni, hogy az a világ elmúlt. Egy mostani tizenéves legyen Tumblr-es, pale, grunge, vagy ilyesmik amik most menők, de ne emo/scene. Az a korszak nem a mai fiataloké.

üdv, szintén egy ex-scene 25/F.

2017. márc. 20. 22:10
 15/16 anonim válasza:

Szia! Alapjában véve én külsőleg nem vagyok emo,de mindenkit elfogadok. Mindenki olyan legyen,amilyen akar és ahogy jól érzi magát. És az emo nem csak azt jelenti,h "vagdosom magam, mert nem kaptam meg ezt meg azt",ha vagdossák is magukat akkor nem is ilyen baromságok miatt,hanem van,akinek annyira fáj a lelke,hogy azzal próbálja kiegyenlíteni a fájdalmat,hogy fizikailag is megsérti magát. Ráadásul nem minden emo hord feketét,vannak akik totál színesben járnak,hiszen rengeteg típusa van a emonak. Az igazi emok belül emok es csak aztán van a külső. Igazából az öltözködés az azért van,hogy jelezék,hogy ők mások és csak azok közelítsenek akik majd megértik őt.(szerintem) Aki meg sátánista akar lenni az legyen az. :)

De ez persze csak az én véleményem.

14/l/feeling emo

2017. máj. 29. 17:40
 16/16 Virág*.* válasza:
Én nem hiszem,hogy az emok „kihaltak”...én is emo vagyok és lehet,hogy az elmúlt években igazán csökkent a számuk,de még vannak és lesznek is... 14\L
2017. júl. 3. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!