Ti mit gondoltok az EMO stílusról, és az emós emberekről?
1) Tul befolyasolhato.
2) Az "emosag" ponthogy ellenkezoje a massagnak, hiszen az emok ugyanugy oltozkodnek, es nem szemelyiseg szerint. Ha tenyleg mas vagy nem magamutogatassal fogod ezt kifejezni.
3) Sokan (tisztelet a kivetelnek!) vagjak magukat es ez mar alapvetoen rossz benyomast kelt bennem...affele "mindenki figyeljen ram, senki nem ert meg es az egesz vilag az ellenem van" -de ez azert is irritalhat kulonosen mert en nem tudnam orszag vilagnak elmondani a problemaimat.
4) Nekem az oltozkodes alapon valo megitelesrol az a velemenyem, hogy nem szabad azt bantani aki anyagi vagy izlese okok miatt veszi fel azt a farmert, amit en sose, De azokat akik csak azokkal hajlandoak baratkozni akik ugyanugy oltozkodnek mint o maguk (ujabb ellentmondas, hogy kik is valojaban a masok...) elitelem, mivel nekem nagyon "szekta" szeru.
En amugy szeretem a fekete szint. Sok ruham olyan, de ezt nem divatbol hordom, hanem mert ebben erzem magam.
#9 ja csak sok embernek nem tetszik az hogy a szrrá vasalt, töredezett szőrt a fejetek tetején a szemetekbe teszitek. ez csak ízlés kérdése. az igazi depressziósak átlagosan néznek ki (lásd tumblr,) hogy még egy cseppet se hívja fel magára a figyelmet, hogy nem boldog de ti meg még hirdetitek is hogy egy lelkinyomorult lelkinulla picsogósak vagytok. ezért vagytok elítélve, jogosan. de ti csak ússzatok szembe az árral egész nyugodtan..
meg ha már itt a stílusról beszélsz, akkor az max a scene lehet ami még annyira nem is rossz (volt), mivel az legalább egy pozitív stílus tiniknek, színes öltözékkel modell képekkel blabla.
meg ja, idegesítőek vagytok mert mi az hogy életérzés gyerek? :DD ez csak a kinézetről szól meg a zenéről de ennyi. gyűlölitek a világot mikor még alig vagytok a földön még nem is tapasztaltátok meg, milyen magadnak irányítani az életed. röhejes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!