Panbogg kérdése:
Ti mit gondoltok az EMO stílusról, és az emós emberekről?
Figyelt kérdés
Mindenkitől azt hallom, hogy az emós emberek nagyon furák, és idegesítőek. Pedig én is az vagyok, és elmondom, hogy nem így van. A ruhámat illetően csak nem szeretné olyan lenni, mint mások. Zavar, hogy az emberek nem vállalják fel önmaguk. Ez tényleg fura? :(2015. dec. 10. 20:19
11/12 anonim válasza:
Előző neked valami nagy baj van a szövegértési képességeiddel.
12/12 anonim válasza:
Szóval összességében az emókról fifty-fifty ,mivel jó és rossz szempontok is vannak szerintem.Én az általuk hallgatott rock és metál zenével nagy barátságba vagyok😏😏😏 Viszont az érvágás,tiszta fekete ruha nagyon elítélendő... Ami a legjobban tetszik az a haj...ahw valószínüleg nekem is olyan hajam lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!