Mit gondoltok azokról az emberekről, akik vagdossák magukat? Befolyásolja a véleményeteket az illető kora, neme, külseje, stb?
Csap apróbbak, amik nem látszanak igazán már...
Olyan nagy sérülés még sosem ért... hogy szerencsére-e, azt nem tudom.
Arra gondolnék hogy sorstársak vagyunk - az én csuklóm is teli van vágás és égetésnyomokkal. Ha közelebbi barátok lennénk,esetleg megpróbálnám óvatosan kipuhatolni hogy miért csináltad ezt magaddal és akarsz-e róla beszélni. Nem ítélek el senkit olyan dologért amivel másnak nem árt,inkább megpróbálok segíteni rajta ha tudok és szeretné ő is.
19/L
Nem ítélem el a "vagdosott" embereket.
Valószínűleg oka van annak, hogy ezt csinálják.
Egyeltalán nem zavarna, barátságos maradnék, nem hoznám fel a témát, de ha engedné, segítenék a személynek, ahogyan csak tudok.
Ha a lány számomra attraktív, szépnek találom, és igényes, akkor akár még egy párkapcsolatban is benne lennék, de csakis úgy, hogy abbahagyja a vagdosást, és elkergeti az öngyilkosság gondolatát.
Nem azért, mert ezek kikészítenek, hanem azért, mert nem tudnám elviselni, ha egy rossz szó miatt kárt tenne magában a lány, ne adj Isten öngyilkossággal próbálkozna.
Ha egy számomra nem szép lányról van szó, akkor elkerülöm a kínos helyzeteket, és még csak véletlenül se éreztetném azt vele, hogy többet érzek barátságnál.
A fiúkkal ugyanúgy viselkednék, mint a "csúnya" lányokkal.
Nagyon odafigyelnék ilyenkor az érintett lelki állapotára, arra, hogy ne okozzak csalódást, és ne bántsam meg őt.
Ha egy szép, depressziós lányhoz közelebb kerülnék, megpróbálnám megmutatni neki az "én életem", a rossz kedv "jó oldalát", a keserédességet, a melankóliát.
Azt fontosnak érzem még leírni, hogy mindennek van határa. Ha túlzottan rámakaszkodik egy ilyen személy, túl soknak érzem, sérteget, fenyegetőzik, akkor megszakítok minden kapcsolatot.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!