Fiuk! Szerintetek lehet dögös egy grunge stílusu csaj? És lányok ti mit gondoltok erről a stílusról?
Hat nem tudom, nekem nagyon nem jon be, mert en pont az ellentetje vagyok. Elegansan oltozkodom, vagy "lezser" elegansan, de mindenkepp az egyszeru, letilsztult darabokat szeretem, csakis az egyszinueket, abbol is a fekete, szurke, sotetkek, bezs, feher, pasztell szineket (pl puder rozsaszin). Kockas, mintas polokat nem hordok, de meg egyszinu polot is ritkan, vagy blezerrel.
Nem gond, ha te grunge stilusban oltozkodsz, foleg ha tizes eveid kozepen jarsz, majd ugyis kinovod/kikupalodsz.:) Regen en is hordtam olyan darabokat, hogy visszanezve a fejemet fogom, hogy hogy tudtam olyan ruhakat felvenni. Gondolok itt a nagyon feltuno szinu ruhakra, cipokre. Most mar az akkori enem teljes ellentetje vagyok.
Nekem bejön a stílus, én is így öltözködöm.
14/l
Jo hogy fiukhoz szolt a kerdes...
Az elso harom ! Igaz?
Amugy igen tetszik.
Mi az, hogy? :D
Ők a gyengéim ^^
Imádom
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!