Mi abban a jó móka, ha széttörjük a sörös-boros-pezsgős, stb. üvegeket a járdán?
Hol van igazad te hülyegyerek? Nehogy már ennyire elszállj magadtól!
Na vegyük sorba, amiket írtál...
"pff azért ez naon nagy túlzás h az egész város üvegben úszik"
Egyáltalán nem túlzás, csak mire te kijózanodsz és felkelsz szombat/vasárnap délután, addigra az ilyen férgek után, mint te is vagy, feltakarítják (több-kevesebb sikerrel)
"azért meg hadd bulizzak már mert te hajnalban mész melózni"
Nyugodtan, sosem mondtam, hogy ne tedd...
"Ha meg nem lenne törött üveg a kisgyereked akk a kutyaszarba/emberszarba egyéb fosba tenyerelne bele ami az uccán van szal tökmind1"
Nem érzem úgy, hogy tök mindegy lenne, mert azokat az embereket is ugyanannyira tudom gyűlölni, akik a kutyáikat az út közepére szaratják ÉS nem szedik össze. Ez a város egy nagy fertő pontosan az olyan alakoktól, mint te, mert azt hiszik, hogy jaj mert kutyaszar is van az utcán, akkor már miért ne legyek törött üveg is. De hogy mondjak valamit, nekem egyszer közvetlenül egy barátom életébe került az ilyen törött üveg. Elesett, szétvágta a kezét, aztán majdnem ott maradt a srác. Tehát nekem ne gyere ezzel a tök mindegy dumával. Egy süket embernek nem kell kiszúrni a szemét is, "már úgysem lát" dumával... remélem érted a párhuzamot. Amíg (tapasztalat szerint) egyre nagyobb igényt mutatnak az emberek arra, hogy egy élhetőbb környezet részei legyenek, értsd ahogy látom, egyre többen szedik fel a szart a kutyáik után, addig az ilyen kis tiniférgek egyre inkább küszködnek beilleszkedési problémákkal, amit (elmodásos alapján) azzal kompenzálnak, hogy fognak egy pezsgős üveget és szétkúrják a járdán. DE nem csak ott, úttesten is találkoztam már vele... menjen bele apád kocsival, mikor a kórházba viszi mamádat.
"én még 1x se láttam széthasitott arcu embereket az uccán fetrengeni! (igaz nem pesti vok)"
Erre meg ugye nem haragszol, ha azt mondom, hogy... ÉS?!
És úgy mindent összegezve igen, sajnos az a baj, hogy így is bőven fog érettségit kapni. Én nem támadlak te kis majom, egyszerűen közöltem a tényeket. Bár mindenre gondoltam már, csak arra nem, hogy ezt ti közösségépítésnek tartjátok. Inkább ez a dolog b.szott hátba :(
Sajnálom, hogy itt tart ma a fiatalság, és nem mondom/ne mondjátok, hogy a világ márpedig halad előre, haladjak én is, mert ez súlyos visszafejlődés.
jól van mind1... am tényleg közösségépítő mert ha vkivel megiszol 1 üveg vmit ketten és utána összetöritek az azt jelenti h sokáig fogtok még együtt inni :D vagy csak hülyülésből töröm össze vagy azért mert ideges vok... nem kell ezt komolyan venni mit kell itt hisztizni! Te is biztos összetörtél pár üveget amikor fiatal voltál. Az h a te rigolyáid miatt meg ne érezzék jól magukat a fiatalok az hülyeség!
Ezt az éreccségit nem értem, ennek mi köze az üvegeket?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!