Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi abban a jó móka, ha széttör...

Mi abban a jó móka, ha széttörjük a sörös-boros-pezsgős, stb. üvegeket a járdán?

Figyelt kérdés
Valaki tudna nekem magyarázatot adni erre a bonyolult jelenségre? Arra, hogy a mai hugyosszaros tinigyökerek szórakozása miért csak úgy teljes, ha valamit szétbazznak a járdán, úttesten, bárhol. Kerékpárral járok munkába, kerékpárral járok kerékpározni, mert szeretem, kellemes kikapcsolódás, de egyszerűen elveszi a kedvem az egésztől az, hogy nonstop az utat kell figyelnem, hogy ne kapjak az első három méter után defektet!! EBBEN MI A MÓKA? EZ MIÉRT JÓ? MIÉRT JÓ AZ, HA SZEMÉTBEN ÉS TÖRÖTT ÜVEGDARABOK KÖZÖTT MEGYÜNK SÉTÁLNI??!?! EZ KINEK ÉS MIÉRT JÓ?? Péntek esti bulik után ha szombat reggel végignézek a városon, Budapest amúgy is hányadék utcáin, akkor bizony arra gondolok, hogy gyakorlatilag falhoz állítanám az ilyen patkányokat és kifúrnám a tarkójukat egy sörétessel.
2010. máj. 11. 05:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Ezen énis nagyon ki tudok borulni...

A rohadt részegek széttördelik az üvegeiket a járdán,

én meg össze-vissza vagdosom a tenyerem mikor hazafelé megyek.:D

Am. javaslom költözz vidékre... A nagyváros már csak ilyen... Főleg kis hazánkban...

2010. máj. 11. 07:49
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Na hát én vidéken lakom, Tiszaparton, és ott nyáron akkora éjszakai élet folyik, hogy könyökkel kell utat törnöd az emberek közt. Hidd el itt se különben a kis takonypócok. Ugyanolyan gyökerek üvegtörés terén. Vasárnap reggel lehet kerülgetni biciklivel, meg kocsival bele ne essél.
2010. máj. 11. 08:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Na pontosan az ilyen dolgok miatt gondolom azt, hogy az alkoholt kéne tiltani, és a füvet nem.

A részeg ember igénytelen, buta, randalírozó, agresszív. A beszívott csendes, visszahúzódó, meggondolt. S ráadásul a fű még kevésbé ártalmas is.. Sajnálom, hogy az alkohol köré épül kultúránk.

Amúgy 6.kerben lakok, itt még durvább... Minden éjjel részegek tömkelege vonul fel az utcán artikulálatlan ordítások kíséretében, üvegeket törve szét, és kukákat/autókat rugdosva. :/

Az ilyen buli környékeken miért nincs több rendőr?

2010. máj. 11. 08:22
 4/17 A kérdező kommentje:

Az jobb lenne szerinted, ha a fű hatására kiállna az ablakba és onnan the vizelne kifelé? Bár nincs tapasztalatom a drogok terén, de azt ne mondd, hogy a fű mindenkire ugyanolyan hatással van. Szerintem ez hatalmas naivság.

Az elsőnek meg: el ne hidd már, hogy vidéken nem ilyen a helyzet. Sajnos ugyanez van :-(

2010. máj. 11. 09:09
 5/17 anonim ***** válasza:
47%

Hát, pedig fű hatása alatt sokkal kevesebb hülyeséget csinálnak az emberek. :)

Hidd el, voltam már füves buliban, és elég sokszor normálisban. Tudom mi a különbség. Senki nem vizel ki az ablakon, senki nem hallucinálj azt hogy repülni tud, stb.. ez mind csak dogma, amiknek alapjuk nem sok van.

2010. máj. 11. 09:21
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Az üvegtörés közösségépítő. Ha meg szted hugyosszaros az összes tizenéves mer jól meri érezni magát akk legközelebb hozzád vágom nem a járdához!!! Am meg ha emiatt képes lennél fejbelőni vkit akk önkontroll-problémáid vannak és menj pszichiáterhez mert ez nem normális dolog! Vagy olyan leszel mint az az egyetemen lövöldöző gyerek aki lelőtt egy rakat embert mert kikülték az óráról!
2010. máj. 11. 11:40
 7/17 A kérdező kommentje:

Először is tanulj meg írni, hidd el, sok hasznát veszed még a későbbi életedben. No meg aztán a másik, hogy ha szerintetek ez a közösségépítés egyik formája 2010-ben, akkor valami ba.zottul rossz irányba halad a világ :-(

De tudod mit? Lehet, hogy én fogalmaztam rosszul. Törj össze annyi üveget, amennyit csak tudsz, ha ezen múlik a szociális beilleszkedésed, engem nem érdekel, csak legalább ne ba.ssz ki mással. Ne okozz olyan embernek kárt, aki neked sem okozott soha. Lehet, hogy te még hintalovon nyomod, de el sem hiszed, mennyire ócska dolog, mikor mész haza mondjuk éjszakásból, aki várod, hogy otthon légy, és akkor jobb esetben is azzal megy el többlet 1 óra fölöslegesen, hogy kerülgeted más retardáltak csapatépítő eredményét. Ha meg nincs szerencséd, akkor defektet kapsz és tolhatod mondjuk teszem azt Szentendréig.

És ha már itt tartunk, közösségi problémákkal meg szerintem igenis az küzd, aki szerint csak így lehet tartozni valahová. Nagyon sajnálatos, ha te ebben látod a megoldást. Türelmetlenül várom azt a napot, mikor 10 éves lesz majd a kisfiad és elviszed a Dunapartra üveget törni, mintegy elősegítendő a társadalom menő rétegébe való beilleszkedést. Vagy nem is, nem is, inkább arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz az első gondolatod, mikor majd egy tavaszi, napsütéses vasárnap délelőtt sétálsz a családoddal és két kisgyereked elesik a járdán, és üvegszilánkok ripityára vagdossák a kezét, széthasítják az arcát megfosztva őt annak a lehetőségétől, hogy valaha is egy MENŐ társasághoz tartozhasson.

Vagy csak egyszerűen defektet kapsz biciklivel késő este hazafelé menet, pedig már iszonyúan szerettél volna otthon lenni, mert azonnal összeszarod magad/kezdődik a kedvenc filmed/utolsó estét töltöd a feleségeddel, mert elutazik több hétre/eszedbe jut, hogy égve hagytad otthon a sütőt, de a lábad cipőn keresztül szarrá hasítja egy menő pezsgősüveg menő darabja, amit valami hozzád hasonló menő csapatépítés gyanánt a haverjaival zúzott össze előző este.

Király kis menő dolgok ezek így, nem? Kívánom, hogy mihamarabb szembesülj az okosságod valamely negatív oldalával is.

2010. máj. 11. 12:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annak vannak önkontroll problémái akik üveget dobálnak, és lerészegednek. Jobb szórakozási módszer nincs? Hihetetlen, idióta barmok. Nem is a lelövés a megoldás, hanem az ha az arcát belehempergetjük kicsit abba amit összetört. Gyűlölöm az ilyen primitív embereket.
2010. máj. 11. 15:49
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

pff azért ez naon nagy túlzás h az egész város üvegben úszik... azért meg hadd bulizzak már mert te hajnalban mész melózni!

Ha meg nem lenne törött üveg a kisgyereked akk a kutyaszarba/emberszarba egyéb fosba tenyerelne bele ami az uccán van szal tökmind1

én még 1x se láttam széthasitott arcu embereket az uccán fetrengeni! (igaz nem pesti vok)

2010. máj. 11. 15:54
 10/17 anonim ***** válasza:

"pff azért ez naon nagy túlzás h az egész város üvegben úszik... azért meg hadd bulizzak már mert te hajnalban mész melózni!

Ha meg nem lenne törött üveg a kisgyereked akk a kutyaszarba/emberszarba egyéb fosba tenyerelne bele ami az uccán van szal tökmind1

én még 1x se láttam széthasitott arcu embereket az uccán fetrengeni! (igaz nem pesti vok)"

Ej, hallod, te aztán valami igazi kultúrember lehetsz... hány éves vagy? 13? Írni nem tudsz, ráadásul olyan a hozzáállásod, ami miatt az ország ott tart most, ahol tart. Tudod, te 30 évesen, amikor majd minden más normális ember hajnalban kel dolgozni, még mindig valamelyik buliban leszel, lehet, az lesz a munkád, hogy... na mindegy :D Mert ennyi ésszel, ami neked van még egy érettségit sem fogsz letenni :)

2010. máj. 12. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!