Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miert jo lepontozni azok...

Miert jo lepontozni azok velemenyet akik valasza nem egyezik a tieddel?

Figyelt kérdés

Peldaul

Mit szoltok ax Attila nevhez?

Nekem tetszik - a valasz 35% hasznos

Nekem nem - a valasz 89%-ban hasznos.

Nem az a hasznos valasz amikor valaki ertelmesen valaszol es a nem hasznos amikor teljesen elter a tematol??? Vagy tragar szavakat hasznal?

Komolyan mas temakorbe nincs ennyi lepontozas mint ebben - gyerekneveles temaban :(

Szeretem olvasni a kerdeseket, es tanulni a mar tapasztalt anyukaktol, ezert vagyok meg itt.

De barmikor valaszolok egy kerdesre, barmi is, mindig kapok legalabb 1 leszavazast.

Es persze a tobbi valaszolo is.

Peldaul:

Hanyadik inszeminaciod volt sikeres?

Hogy elted tul a spontan vetelest?

X hetes terhessegnel mekkora volt a babad?

Nezed a valaszolo %-at, de egyszeruen mar nem lehet bizni benne. Sok van, aki 60%os - igy ugye rossz minosegu valaszokra szamitanek, de nagyon korrekt valaszt ad.

Meg vannak a 70% valaszolok, akik meg ful bunkok, nem is a kerdesre valaszolnak es megis kapnak pozitiv ertekelest.

Ti mit gondoltok errol?

Megprobalnal nem lepontozni mindenkit akinek nem ugyanaz a velemenye mint a tied?

2017. márc. 14. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Igazából ez a többi kategóriaban is így van.
2017. márc. 14. 20:37
 2/4 anonim válasza:
73%
Mert ez az a terület, ami mindenkinél érzékeny téma és mindenki okosabb akar lenni a másiknál. Hamarabb bevallják az emberek, hogy tehetségtelenek mondjuk matematikából, ostobák a kémiához, nem is érdekli őket a verselemzés, hibáznak a munkájukban, rossz szakmát választottak, nem azt csinálják, ami igazán érdekli őket, de olyanról nemigen vagy csak elvétve hallottam, aki azt mondaná, hogy ő rossz, kudarcot vallott szülő. A másikra könnyebben mondjuk, hogy sz@rul neveli a gyerekét, én másképp csinálnám, a saját gyerekére viszont mindenki hiú, tulajdonképpen én is. Kb. kamaszkorig biztosan.
2017. márc. 14. 20:45
 3/4 Sunshinedoll ***** válasza:
ilyen az élet, remélhetőleg vannak komolyabb gondjaid is, no offense. mindig lesznek passzív agresszív fazonok, akik így fejezik ki a véleményüket arról ,hogy idiótának tartanak.
2017. márc. 15. 01:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok [link]
2017. márc. 15. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!