Külföldön élő magyarként pszichológus?
Keressen az ember helyit, vagy inkább egy magyarral beszéljen Skype-on?
Jól megy a nyelv, csak nem tudom, tud-e olyan nyugodt, elfogadó légkört biztosítani, mint amilyet pszichológusként kellene.
Nyugi.
Kulfoldon - ahogy az egeszsegugyi ellatas altalaban - magasabb szinvonalu, etikusabb, es meg halapenzt sem kell fizetned. Kulfoldon nem fordulhat elo, hogy az orvosi rendelo asszisztense vagy a takarito neni elmondja anyadnak, hogy miert mentel oda. (ne szornyulkodj, megtortent)
Egyedul a nyelv lehet gond, ha nem tudod olyan arnyaltan kifejezni magad, mint az anyanyelveden.
Nem tudom, hogy egy Skype beszelgetes mennyire elfogado legkoru - plusz, nem tudod, rajta kivul ki van meg a szobaban, nem rogziti-e a felvetelt, es meg lehet sorolni.
A skype-on en is pszichologus vagyok, sot, ha akarod, nogyogyasz is. Ezen kivul penzugyi tanacsado, sot, ird meg, hogy mire van szukseged, es en az leszek. Meg a diplomamat is megmutatom majd a skypon keresztul...
Erted, hogy mire szeretnem felhivni a figyelmedet?
Teljesen megértelek.
Köszönöm a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!