Melyik a kedvenc helyetek Budapesten? Tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Jobban meg szeretném ismerni a várost, többször eljárni, akár egyedül, akár barátokkal. Az ilyen "eldugott kincs" jellegű helyek érdekelnének elsősorban, amiknek kicsit vintage/retro hangulata van, kávézók, teázók, könyvesboltok, múzeumok, stb. vagy akár kirándulós helyek is. :)2017. márc. 4. 18:02
1/5 anonim válasza:
Nem kifejezetten retro, de a kedvencem a Chefparade a Szepvolgyi ut es a Becsi ut keresztezodesenel. Hetkoznap delben etterem nagyon jo kajaval, napkozben kavezo, este es hetvegen fozosuli, es egyebkent konyvesbolt (kifejezetten szakacskonyvekre specializalodva).
2/5 Kincsesne válasza:
A Gellérthegy teteje.
Szép onnan a kilátás.
3/5 anonim válasza:
Tök jó hely szerintem az Alterego bár a VI. kerületben, vagy a Madrid cafe V. ker, vagy a Magnum szauna a nyolckerben. :-)
4/5 anonim válasza:
Csöngei vagyok
Egyszer elvitt minket a polgármester de nem engedtek a citadellához😑
Szép nagyon a tropikárium meg a campona és nem jártam ott,de a citadella💓
5/5 anonim válasza:
Bármint a citadellánál nem jártunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!