Melyik a kedvenc helyetek Budapesten?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 18:23
2/10 anonim válasza:
Az otthonom:)
Amúgy hangulatfüggő
MŰPA előtti tér (nem tudom a nevét)
Gellért -hegy
Margit- sziget
Városliget 1-1 része
xv. kerületi "szánkódomb"
Szórakozóhely: régen az Instantot szerettem, de már nagyon megváltozott "trendi" lett azóta nem, Monot szerettem, évekkel ezelőtt bezárt(Ó utcában volt)
Filtert szeretem..
3/10 anonim válasza:
Az utca ahová születtem, a Gül baba utca. Imádom.
5/10 anonim válasza:
Kicsi kiülők a Gellért-hegy tetején a Citadelláknál, ahol általában nincs senki, csókolózó szerelmespárokon kívül. Imádom, mert gyönyörű a kilátás
6/10 anonim válasza:
Otthonom : Gazdagrét
De nagyon szeretem a Fővám téri piacot : mindig lenyügőz az épitészte.
7/10 anonim válasza:
a pesti Dunapart lépcsőin jó lenni
9/10 anonim válasza:
XI. kerület, Beregszász utca. Csodaszép utcácska.
10/10 anonim válasza:
Nem vagyok budapesti, de a régi típusú villamos a kedvencem. Van hogy amikor Budapesten járok, akkor 1-2 órát utazok a villamoson, márha a régi jön. Meg inkább a budai részen, mert ott kulturáltak ülnek általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!