Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon is...

Szerintetek Magyarországon is működne a Free Hugs nevű kampány?

Figyelt kérdés

Free Hugs/Ingyen ölelés.

http://www.youtube.com/watch?v=N3FJuKjS5uY

És még a többi videót is érdemes megnézni!:D

Magyarországon szerintetek odajönne valaki egy idegenhez valaki,hogy ingyen kapjon tőle egy ölelést?

Te odamennél?:D

Mert én igen:):D:P

2010. máj. 8. 23:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
63%

Engem van aki ölelgessen ha bajom van. Sztem ez tök szánalmas h vkinek már annyi barátja sincs h kénytelen totál idegeneket ölelgetni :S

17/F

2010. máj. 9. 08:34
 22/27 A kérdező kommentje:
Jajjj xd nem akarunk "mi" totál idegeneket ölelgetni,ÉS IGEN IS VANNAK BARÁTAIM!!ja és ez nem szánalmas,mi csak 1 kis vidámságot akarunk hozni az emberek életébe,akinek nincs vidámság...
2010. máj. 9. 17:45
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

írtam már ide, de még annyit, hogy a 00:51-es válaszolóval tökéletesen egyetértek abban, hogy az ölelés túlságosan intim dolog.

a kultúránknak is nagy szerepe van ebben.

mert nálunk inkább az arcrapuszi szokás, ha üdvözöljük a barátainkat, míg pl. az Egyesült Királyságban ez egyáltalán nem dívik, helyette ölelkeznek az emberek, nekik ez teljesen megszokott.

2010. máj. 9. 23:29
 24/27 A kérdező kommentje:
:D pusziii?? óó,ez az én baráti körömben sajnos nem szokás:( sőt az ismerősi körömben sem mindig:(
2010. máj. 9. 23:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Tuti nem mennék oda. :D Félek, hogy kizsebelnek vagy ilyenek, nem lehet tudni a mai világban. :(

De gondolkodtam, hogy kiállok poénbol, tuti messziről elkerülnének :D Nem vagyok bizalomgerjesztő, de nem is az a célom, hogy mindenkinek a szívébe lopjam magam... :D Sőt. :D

2010. máj. 10. 18:35
 26/27 anonim ***** válasza:
58%
Már bocs de milyen jogon mondod te meg hogy más életébe nincs öröm csak azért mert az utcán nem fülig érő szájjal megy el?
2010. máj. 11. 13:59
 27/27 anonim ***** válasza:

tegnap voltam kinn a barátnőmmel a móricz zsigmond körtéren ingyen ölelni...nagyon vegyes a fogadtatás, voltak akik teljesen odavoltak az ötlettől és örömmel jöttek, voltak akik 2-3x elmentek előttünk mire végre elszánták magukat, hogy odajöjjenek, kaptunk megvető pillantásokat is bőven és több gyanusítást is, hogy fogadásból vagy pasizásból csináljuk...de nagyon jó élmény volt, kb. 40 ölelés jött össze(tipp, nem számoltuk).:)

a végére még egy különleges "sztori":

- tőlünk távolabb volt felállítva a jobbik egy kis standja, mikor látták, hogy jóval nagyobb népszerűségnek örvendünk mint ők, odajöttek és leraktak mellénk pár szórólapot, mondván olyan aranyosak vagyunk...azért érzed a szándékot...aztán mikor nem néztek ránk, 'véletlen' lelöktük magunk mellől a szóróanyagokat...:D

2011. ápr. 22. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!