Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon is...

Szerintetek Magyarországon is működne a Free Hugs nevű kampány?

Figyelt kérdés

Free Hugs/Ingyen ölelés.

http://www.youtube.com/watch?v=N3FJuKjS5uY

És még a többi videót is érdemes megnézni!:D

Magyarországon szerintetek odajönne valaki egy idegenhez valaki,hogy ingyen kapjon tőle egy ölelést?

Te odamennél?:D

Mert én igen:):D:P

2010. máj. 8. 23:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
33%

Ok, végül is nem vagyunk egyformák. Én egyébként rá szoktam mosolyogni egy felém totyogó kisgyerekre, és imádom, amikor visszamosolyog rám, sőt integet is a kis kezével :)

Persze van, aki meg elmegy mellettük úgy, hogy rájuk se pislant, mert el van foglalva a saját gondolataival.

De hát ilyenek vagyunk. Emberek és különbözőek. :) Én azért örülök, hogy a másik csoportba tartozom :) (akárcsak a kérdező).

2010. máj. 9. 00:10
 12/27 A kérdező kommentje:

Én is lesz_rom ha kritizálnak:D ezt mára már megtanultam...(: viszont ha valakit szeretek,akkor tőle azért elvárom h mosolyogjon,vagy vmi jelt adjon,hogy szeret...

Idegenhez is odamennék.Az olyan jófejség lenne:D tiszta érdekes lenne!Mondjuk falun hülyének néznének xĐ de ilyen a világ:(:S előítéletes.:@:@ dehogy miért kell annak lenni??És miért ítélnek el,ha egy kis szeretet van a szívedbe és ki tudod és ki is akarod mutatni??Chh..és hát ugye valaki írta itt,hogy ennek külföldön nagyobb sikere volt..nahát ez Magyarország..itt nincs sikere az ilyen érzelmes dolgoknak.Lehet,hogy a külföldiek jobban szeretik egymást,meg jobban és többször mutatják ki egymásnak a szeretetet.

2010. máj. 9. 00:11
 13/27 anonim ***** válasza:

Már bocs de miért lennék én rosszabb (mert hogyte örülsz hogy nem vagy ilyen) azért mert nem olyan vagyok mint te? Most mondjam azt hogy nem szeretem a gyerekeket? Mindjárt rámsütik hogy gonosz, szívtelen, boldogtalan lélek vagyok pedig nem, ez csak ízlés... Az öreg néniről meg csak az jut eszembe hogy annyit beszél hogy lekésem miatta a vonatot és ezért jól megaláznak az iskolában (már amikor iskolás voltam)... Nem vagyok én besavanyadott, egyszerűen csak zárkózottabb (nem félénk) aki jól meg van szűk ismerős körben. De ettől még nem vagyok rosszabb én vagy az életem mint annak a típusnak aki mindenkit imád. Tudom milyen az. Félig makedón vagyok, és arrafelé mindenki ilyen emberimádó, túl személyes...

De most hogy mondod, az állatokra meg az állatos emberekre rámosolygok mert engem az ilyenek érdekelnek. Csak sajna amit ritkább az rögtön nem normális.

2010. máj. 9. 00:23
 14/27 anonim ***** válasza:
51%
Ez a baj, hogy nem te vagy a ritkább eset, hanem a másik a ritkább. De ettől te még nem vagy rosszabb, mint a másik csoport, én ezt nem mondtam egy szóval sem. Én csak azt mondtam, hogy örülök, hogy abba a csoportba tartozom, akik szeretik jobban kimutatni a (jó) érzéseiket! Én pld. most Téged is megölelnélek, de valószínűleg te ellöknél magadtól. És mégsem haragudnék Rád. Nem is lenne jó, ha mindenki ilyen lenne mint én, mert az unalmas világ lenne.
2010. máj. 9. 00:26
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy nem
2010. máj. 9. 00:39
 16/27 anonim ***** válasza:
Én nem lökök el senkit és nem utálok senkit. Ennél emberibb módon is lehet közölni hogy én máshogy szeretem. Én is kimutatom az érzelmeim de őszintén a szembe jövő idegennel kapcsolatban nem sokat érzek, én azt tudom szeretni akit ismerek és bejön amit megtudtam róla. Ha látok egy kutyást akkor már valamit tudok róla és az bejön hát azért érzek valamit és mosolygok rá.
2010. máj. 9. 00:44
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem kimutatni az érzéseimet,nem is okoz gondot,de idegenek felé nincsenek érzéseim,úgyhogy nem ölelgetném őket. Egy mosoly vagy egy összenézés még feldobja a napomat,de az ölelés már túl intim nekem.
2010. máj. 9. 00:51
 18/27 anonim ***** válasza:
51%

Én odamennék! SŐT én is szeretnék Free Hugos táblával mászkálni! xD AnimeConokon ( Animés találkozókon ) szoktak ilyen emberkék lenni, nagyon bírom őket!

14/L

2010. máj. 9. 00:58
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Pont akartam írni h animeconon látam lányokat ingyen öleléses táblával rohangálni..tök szupi volt és oda is akartam menni d éépen a földön ülve ettem...:d

14L

2010. máj. 9. 01:33
 20/27 anonim ***** válasza:
51%
Magyarországon még ránézni sem szabad másokra mert még azt hiszik hogy azért nézed mert valami nem tetszik. Tök negatívak az emberek... legalábbis én ezt tapasztaltam eddig. Volt hogy rámosolyogtam valakire mert tök aranyosnak tűnt és nekem akart jönni hogy miért röhögöm én ki... nem nagyon értem miért ilyenek nálunk. Külföldön egész mások az emberek, közvetlenebbek, barátságosak.
2010. máj. 9. 01:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!