Voltál már életveszélyben? Mi történt?
hát miután sikerült kijutnom a Titanicból az elsüllyedése előtt azt hittem hogy már mindent látttam..de nem...
1945 máj. 8 Túléltem a Második Világháborút...
1945 aug. 6 Hirosimába mentem az unokatesómhoz mire ledobták az atomot...túléltem
1945 aug. 9 Nagaszakiba menekültem mire ott is ledobtak egy atomot...FUCK...
1986 ápr. 26 Éppen Csernobilban töltöttem a szabadságomat mire felrobbant az erőmű...picit kaptam a sugárzásból...:S
1992 már. 10 Csecsenföldről kellett tudósítanom egy külföldi tévécsatornának...erre elraboltak a Csecsenföldi terroristák és túszként tartottak fogva 1 évig...egyik este elegem lett mindenből...jött az egyik őr...leütöttem és elvettem a fegyverét...még aznap este levadásztam egyedül egy zászlóaljnyi terroristát...
1998 már. 4 Merényletet akartam elkövetni Putyin elnök ellen de nem sikerült...
2001 szept. 11-et írunk...a World Trade Center támadásakor rámzuhant 3 tonna törmelék...
Írom ezeket a sorokat a Pécsi 400 ágyas Klinika 38-adik kórterméből gipszben feküdve...
18:37
Persze ne felejtsük el, hogy kénytelen voltán átélni az első vh.-t, a nagy a gazdasági válságot, sőt még gondolom Irakban is voltál:)
Igaz az a mende-monda,hogy a Challenger űrrepülőről csak azért maradtál le, mert rossz buszjáratra szálltál fel?
És tényleg J.F.Kennedy volt az imitátorod?
gyerekkoromban szinte minden nap életveszélybe kerültem. legtöbbször önhibámból, de volt egy eset, amit soha nem felejtek el, az nem is az én hibám volt, hanem egy öreg Dacia-é.
a szüleim valamelyik ismerősével beültem a Daciájába,, valahova mentünk két autóval, és én az övékkel akartam menni, mert ottvolt a lehetőség, hogy ne a megszokottal menjek. 3 vagy 4 éves lehettem.
hátul ültem, mellettem a nővérem, aki 9 évvel idősebb nálam, ő mellette meg az ismerősék gyereke.
épp egy forgalmas kereszteződébe fordultunk be, mikor a mellettem lévő ajtó csak úgy kinyílt. egy pillanat, és már csak a lábam volt a kocsiban. a nővérem elkapta a bokámat, én meg szinte repültem a levegőben, ahogy fordult a kocsi. ha a tesóm nem tart meg, akkor valószínűleg nem csak hogy kizuhanok, de még át is mennek rajtam páran.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!