Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért érzik felemelő szexuális...

Miért érzik felemelő szexuális élménynek egyes férfiak, hogy beszólogatnak az utcán?

Figyelt kérdés

Minap siettem haza iskolából, és két 40 év körüli, elhízott, koszos "mácsó" ocsmány szavakkal illetett. Visszaszóltam, hogy "Na megvolt a napi élmény?"

Erre persze jött a büdös kurvzás, ami szerintem nem illő dolog, 16 éves lánynak beszólni.

De rendszeresen belémkötnek fiú-falkák, idősebb férfiak is, pedig nem öltözöm kirívóan. Ha velem szembe jön pár ilyen fickó, vagy srác, rögötn átmegyek a másik oldalra, már fóbiám van:/

tudom, hogy másokkal is ez van, de néha félelmetes:O

2010. máj. 8. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Addig örülj,amíg észrevesznek!
2010. máj. 8. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:
:D Köszi!
2010. máj. 8. 13:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod milyen szenvedés az,amikor mindenki magasról tojik a fejedre?!Nem kívánom neked ezt az érzést!Inkább akkor már szóljanak be...
2010. máj. 8. 13:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát azért az aki számítana, igazából "tojik" a fejemre.

De köszi a válaszod, kicsit túl lihegtem a dolgot.

2010. máj. 8. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Anyaként azért nem osztanám a az első válaszoló véleményét. 14 éves lányom is ilyen érzékeny, mint Te, kérdező, gyakran jött már haza pityeregve, mert kipécézték az utcán. ez egyáltalán nem kellemes élmény, inkább olyan érzés, mintha csak egy tárgy, egy hús lennél.

Főleg nem ilyen fiatal korban...

2010. máj. 8. 13:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj ez így lesz talán még 40 éves korodban is. Én nem szoktam beszólogatni és fütyürészni sem nők után, falkában sem. Egyébként sokat számít a kisugárzás. Valószínűleg, ha csador lenne rajtad, akkor fele ennyien szólnának csak be. Valahol ez sajnos "természetes", a férfiak nagyobb részétől ez a dolog ösztönösen jön. Ne görcsölj rá nagyon, ha majd lesz egy komoly barátod, valószínűleg fele ennyien fognak beszólni :-) Egyébként szexuális élményt nem okoz nekik önmagában az, hogy beszólnak, csak vagányság (főleg a másik előtt, ha többen vannak).

F/40+

2010. máj. 8. 13:28
 7/8 anonim válasza:
100%

Jajj,tudom milyen érzés...

Én is utálom,pedig egyáltalán nem vagyok kihívó.

Jó,néha felveszek miniszoknyát,de egyáltalán nem öltözködöm k.rvásan...sosem járok magassarkúba,vagy nagyon mélyen kivágott topban.

Ez az ösztön bennük van,és csak a primitívebbek szólogatnak be,egyszerűen nem bírják ki,hogy ne adjanak hangot a véleményüknek :-)

Néha én is félek tőlük,mindig lesütöm a szemem vagy átmegyek a másik oldalra.

De ezt is rögtön észreveszik,és akkor dafke beszólogatnak.

Addig örülj,amíg beszólnak :-D Amúgy valahol hízelgő is tud lenni,de az otromba kifejezéseket nem szeretem én sem.

18/L

2010. máj. 8. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert tahók, ezen nincs mit szépíteni. Van, aki a többiek szemében akar többnek(?) látszani ettől, de általában csak a veleszületett bunkóság.

Am elég szánalmas nők lehettek, ha az ilyen durva beszólásokat bóknak érzitek és örültök neki...

2010. máj. 8. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!