Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kerékpár szerelésben segítség?

Kerékpár szerelésben segítség?

Figyelt kérdés

Sziasztok, nem tudtam melyik kategóriába írjam ki a kérdést. Lehet, hogy rossz, de jobbat nem találtam.

Szóval vettem egy szobakerékpárt. A bal pedál kar, belül az első 1 mm-en sorjás, nem tudom a pedált becsavarni. Ha körömreszelővel megreszelgetem arányosan mind a pedál menetét, illetve amibe bele csavarnám belülről. Jó megoldás lehet, hogy elinduljon? Mert így csak forog körbe, anélkül, hogy belemenne, illetve amikor úgy érzem, most megvan kattan egyet. Tudnátok esetleg valami jó tippet? Amúgy a boltban, ahol vettem, vissza veszik. De tetszik a kerékpár és nem akarom rögtön feladni a reményt. Köszönöm!

2017. febr. 7. 09:09
 1/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már tárgytalan! Egy órás "vajúdás" után, sikerült, becsavarnom :-) Picit megreszeltem, finoman. És nehezen, de elkapta :)
2017. febr. 7. 09:42
 2/2 anonim ***** válasza:
:) a szerelés és a mozgás öröm :)
2017. febr. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!