Elmagyarázná nekem valaki, hogy ez mi a francra jó? Nem vagyok olyan jó angolból.
2014. júl. 14. 19:38
1/3 anonim válasza:
Tulajdonképpen az a lényege, hogy érzékeli, amikor a kezeddel jelzel kanyarodás előtt, és elkezd világítani, amikor a kezed a kormányon van megint, pedig kikapcsol.
2/3 A kérdező kommentje:
Azt látom a videóról, de nem értem ez miért jó??? Hogy ne vigyék le a kezemet? Ha nem látnak, akkor nem mindig világítania kéne biztonsági okokból. Miért jó az, hogy csak akkor ha kilógatjuk a kezünket? És akkor már különben is késő világítania. Ha sötét van, akkor eleve ki kell világítani magunkat a lehető legtöbb helyen, nem csak kézkitételnél. Ha viszont világos van, akkor nincs értelme.
2014. júl. 14. 19:50
3/3 anonim válasza:
Ez egy irányjelző, mint az autókon, motorokon.
Ha kanyarodási szándékot jelzel, nagyobb eséllyel veszik észre és nem vasal ki egy kevésbé figyelmes autós, még sötétben, szürkületkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!