Fiatalok, mivel töltitek általában a péntek és szombat estéket?
Figyelt kérdés
2017. febr. 4. 20:12
2/14 anonim válasza:
Itthon ülök és sorozatot/filmet nézek én ezt jobban élevezem mintha elmennék bulizni :D 17/L
3/14 anonim válasza:
Filmet nézek, olvasok. Nem igazán szeretek bulizni járni.
17/L
5/14 anonim válasza:
Általában itthon netezek, olvasok, filmezek, de szoktam menni barátokkal iszogatni olykor.
20L
6/14 anonim válasza:
Pénteken végre pihi, akkor olvasok, sokat foglalkozok a kutyámmal, vagy filmet nézek, esetleg főzök/sütök valamit... Szombaton ált. du van meccsem, mire hazaérek este van, akkor még kajálok, elemegyek a kutyámmal sétálni.
7/14 anonim válasza:
Leginkább alszok, kipihenem hét fáradtságait.
8/14 anonim válasza:
Régen bulizni voltam mindig, de mióta evészavarral küzdök, azóta 7/24 falás hányás...
9/14 anonim válasza:
Egyetemi kolis vagyok, és én a barátaimmal hétközban szoktam találkozni, a hétvége a családé és az állataimé :) Általában sorozatozok, írok, olvasok, néha találkozom a gimis barátaimmal, bár ez inkább nyáron jellemző :)
10/14 anonim válasza:
Érdekes! Senki nem tanul egy percet sem. Ez nem vezet jóra a végén kedes gyerekek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!