Normális az hogy 14 évesen nem pasizok és nem járkálok el péntek és szombat esténként bulizni? Változtatnom kellene?
Figyelt kérdés
Egy kisvárosi gimiben tanulok most kezdtem nemrég . Arra lettem figyelmes hogy a körülöttem lévő emberek bulizni járkálnak és nem feltétlenül azért hogy mindenkivel összefeküdjenek . Minden hét elején érdekesebbnél érdekesebb sztorikat hallok roluk. De az én szüleim nem engednek . Mert sosem jártam bulizni és attól élnek hogy leitatnak a barátaim és bajba kerülök . Arra szeretnék választ kapni hogy szerintetek övetnem kellene ezt a trendet?2016. dec. 12. 19:13
1/5 anonim válasza:
Szia ! 14-éves vagy papíron kiskorú.Ha leitatnának az kiskorú megrontása.Bűncselekmény,és pedofilia is ! Tudom,hogy úgy gondolod hogy kimaradsz esetleg valami jóból,de az az igszság,hogy van időd.És én és a barátaim is az ilyen lányok társaságát kerestük 18-20-évesen mint a tied ! Mert tudtuk hogy a hozzád hasonló lány, még normális lány ! Egy 38-éves férfi.
2/5 anonim válasza:
1 válaszoló vagyok.Pár dologgal még kiegészíteném.Tehát ha diszkóban megismersz egy srácot és lefeküdtök.Az bűncselekmény,kiskorú megrontásának minősül.Mert még nem vagy felnőtt ! És pedofilia is mivel 14-éves vagy ! Én sok lányt ismerek,és sokakkal beszélgettem.Valójában csak a kíváncsiság hajtotta őket a diszkóba.Kíváncsiságból mentek bele a szexbe.Olyan lányt is ismerek aki 16-évesen terhes volt.Az iskolát nem fejezte be.A kisgyermeket a szűlei segítségével nevelte,és bánta,hogy ilyen korán gyermeket szült.Ráadásul azt sem tudta hogy kitől esett teherbe...Semmiről sem maradsz le,ha 18-évesen mész el olykor olykor szórakozni.Plusz,most hatással vannak rád az osztálytársaid.De ők csak pár évig az osztálytársaid.A suli után távol kerültök egymástól,és el is felejtitek egymást.Ha a lányom lennél azt tanácsolnám,hogy várd meg a 18-évet,és akkor már papíron is felnőtt leszel.Sok mindent fogsz tspasztalni addig ! Jó éjt !
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm .
2016. dec. 13. 06:53
4/5 anonim válasza:
Ez a legnormálisabb, amit tehetsz. Ne figyelj arra, mit csinálnak mások, csak legyél önmagad. Így nem leszel tucat. Ami pedig a pasizást illeti, még ráérsz évekig. 17-18 évesen elég elkezdeni. Majd jön a szerelem.
5/5 anonim válasza:
19 évesen jöttem össze az első pasimmal azóta összeházasodtam vele és lett egy kisfiunk aki most 1 éves :) Nem vagy lemaradva semmiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!