Miért ítélnek a kollégáim tetoválásaim miatt?
Féléve dolgozok egy cégnél ahol öltöny hosszúujjú ing nyakkendő az előírás. Nekem mindkét kezem és az egész hátam tetoválva van, illetve mellkasomon is van. De nem látszanak ki a ruha alol. Párom is mondta h takarjam el, mert nem mindenki toleráns. Sosem értettem miért :D
Múlt héten pár kollégámmal vacsoracsatát tartottunk. Minden este másnál ettünk (lakásában és őmaga főzött). A lényeg h amikor rajtam volt a sor. Akkor ujjatlan felsőben fogadtam őket. Ők pedig szinte sokkot kaptak a tetoválásaim láttán. Azóta megvetnek, már mint távolságtartóak. Nem értem miért :D attól h még kivagyok varva nem vagyok rosszabb munkaerő, vagy rosszabb ember.
Mit tehetnék? .D
24F
Sajnálom, hogy ebbe a helyzetbe kerültél, teljesen igazságtalannak tartom.
Szerintem ezzel csak nyílt beszélgetéssel tudsz segíteni. Ülj le velük, a legközelebbi kollégákkal legelőbb, aztán a többivel is, egyesével, találd meg a megfelelő pillanatot, amikor előhozod a témát, mert különben meg fog maradni ez a légkör. Előtte gyűjtsd össze a jeleit annak, hogy hidegen bánnak Veled, mert ha nekiszögezed a kérdést a másiknak, hogy miért tartja a távolságot csak a tetoválásaid miatt, akkor simán letagadja, azt mondja, ő nem is tartja a távolságot. És akkor fel kell sorolni, hogy de, igen, ebben és ebben változott a viselkedésed azóta stb. stb.
Ehm :D Egyébként... Nem lehet, hogy rosszul főzöl? :D
Drága párom főzött én csak lelkileg támogattam és odaadtam amit kért :DD nem akartam kockázatot vállalni :D
szóval tuti nem a kaja miatt kerülnek el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!