Kollégáim halálosan unatkoznak velem. Mit tehetnék ellene, kell-e egyáltalán tennem ellene?
Figyelt kérdés
Ha más is ott van mingyárt nevetgélni vagy mókázni kezdenek de ha csak én akkor csak pihengetünk vagy csendben relaxálunk.Miért elvárása az embereknek a folyamatos ugratás,viccelődés,tréfálkozás?Miért unatkoznak ha senkihez nem szólhatnak és magukban vannak?Én pont akkor érzem legjobban magam ha így vagyok.2012. szept. 8. 00:16
1/3 anonim válasza:
Hozzád hasonló helyzetben vagyok én is. De én lexarom ki mit gondol.
2/3 anonim válasza:
Ha te úgy látod, hogy veled teljesen máshogy viselkednek mint amúgy akkor valszeg nagy hatásod van. Legyél büszke rá h egyéniség vagy és nem hiszem hogy bohóckodnod kellene. Szólj hozzá a témához ha úgy gondolod hogy jó, de ne erőltess semmit szerintem ha nincs kedved.
Azt írtad hogy halálosan unatkoznak. Ezt ők mondták? Ne biztos hogy unatkoznak, lehet hogy ők teljesen másképp látják
3/3 A kérdező kommentje:
Nekem nem mondták,de pl egyikük a laptopjába menekül és skype-ozik,akikkel beszél azokkal nagyokat nevet.(órákig képes ezt csinálni.)Ha nem unatkozna mellettem akkor ezt nem csinálná.Meg a múltkor egy másik kollegámnak azt mondta miért nem jött át hozzá,mert ő nagyon unatkozott.Valamennyit persze beszélek velük de 5-10 perc után kifogyok a témából,a tinikorból meg kinőttem már úgyhogy a szokásos fiú-lány szexuális célzatú ugratásokra sincs igényem.Erőt kéne vennem magamon ahoz hogy így viselkedjek,pedig az ilyen jellegű mókák tetszenek nekik.Tudom hogy még a 60 körüliek is benne szoktak lenni ilyen ugratásokba,néha én is de kb fél évben egyszer vagyok ilyen gyerekes hangulatban.Kiégett lennék vagy besavanyodtam?Amúgy komolynak nem érzem magam mert az élet sok más területén meg sokszor gyerekesnek látszom.Pl modelleket építek stb.
2012. szept. 8. 01:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!