Nem szeretnél másik korban élni?
Úgy elédegelnék mondjuk az 1800 as években akár MO.-n vagy az Usaba a vadnyugaton annyira vonzanak ezek a helyszínek vagy Napóleon idejében,vagy mikor Kolombusz felfedezte Amerikát.
Feladnám a mostano korban mindenemet csak hogy ott éljek.
"Az ember ki volt téve a földesurak/grófok, püspökök kénye kedvének. Ami kellett nekik, elvették és nem védett meg téged a Jó Isten sem."
Nekem teljesen ilyen érzésem van még vagy 7 millió másik emberrel együtt a mai Magyarországon is sajnos, és még időgép sem kell hozzá.
Én egyébként a késő-Őskorba mennék vissza Flinstonékhoz meg a Rubbleék-hez, bár szerintem ahozz lassan végképp nem kell időutazás.
Bár lehet hogy igen, ott legalább két-három napra előre lehetett tervezni, amíg itt ebben a csodálatos fejlődésben már képtelenség a NÉP jó részének.
Olyanra, amit neten láttál tudtommal Magyarországon nincs lehetőség. Én külföldön fogok belekezdeni, egy jó barátom Svédországban tevékenykedik ilyesmit, és imádja...sátorozás az erdőben, középkori saját készítésű ruhák...csak imádnivaló dolgok vannak benne. :D
Javaslom a hagyományőrzést, abból van bőven itt is, csak ott nincs szerepjáték. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!