Szerintetek is hülyeség és copy e a Soy Luna? Vagy csak én vagyok így ezzel? (többi lent)
Na akkor nézzünk egy 2021-es véleményt.
Amikor elkezdtem nézni a Violettát, lehettem vagy 10 éves. Akkor imádtam, tetszettek a dalok és a szereplőket is bírtam (nagyrészt...mondjuk Violetta és Leon karaktere pont olyan volt, amit "kicsiként" is irritálónak találtam...és itt a karakterről és nem a színészről van szó)...A Soy Lunát pedig azt hiszem hogy 13 évesen kezdhettem el...Már az első része tetszett...és semmi copyt nem vettem észre, de ha lenne is akkor sem lenne plágium, mert ugyanaz írta. Illetve ha néztek más argentín sorozatokat is, akkor azt is észrevehettétek, hogy nagyrészt ugyan az az alap tematikájuk (van egy lány, akinek az ellensége lesz a leendő pasijának a barátnője...ez gyakorlatilag alap szituáció)...viszont itt vége is a hasonlóságnak.
A Violettába írt karakterek szintén eltérnek a Soy Lunásoktól. Szerintem a Violettások túl vannak tolva, túlságosan mesebelinek érzem őket. Lássuk be, hogy a párkapcsolatok sem olyanok, amilyennek ott ábrázolják őket. Ha a valóságban minden helyre jönne egy éneklés után, akkor esküszöm, hogy tökéletes kis életem lenne...és ahogy már sokan mások is említették csak a szerelemről van benne szó. Mindegyik évadban van legalább két pasija Vilunak(Leonnal együtt), de a barátnőinek mindig csak Leonról panaszkodik.
Ellenben számomra a Soy Luna sokkalta földhöz ragadtabb, a szereplők is valóságosabbak. Az pedig kifejezetten tetszik, hogy Matteo és Luna mindig csipkelődik egymással, nem nyáladzanak fél percenként és nincs túl tolva a romantika sem. Mások pedig már ezt szintén említették, valóban nem csak a szerelmi háromszögekről van szó benne. És az csak még inkább tetszik, hogy Ámbar nem egyik percről a másikra változik meg, a jellemfejlődése szépen kibontakozik...és a dalaik...Már évek óta jobban kedvelem a rock/metál zenéket, de még most 18 évesen is szívesen hallgatom a dalaikat.
Annak pedig kifejezetten örültem, hogy Ruggero lett a főszereplő, nagyszerű színész/énekes/koris, éppen ezért bántam volna, ha a Violetta után kispadra küldte volna saját magát.
Szóval ez az én véleményem. Ha valaki esetleg még ide tévedne, akkor előre jelzem, hogy nem érdekel ha lepontoztok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!