Szerintetek is hülyeség és copy e a Soy Luna? Vagy csak én vagyok így ezzel? (többi lent)
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy én szerettem a Violettát, de nem voltam fanatikus. Mikor elkezdett keringeni a hír, hogy lesz ez a Soy Luna tök kiváncsi lettem. Meg is néztem az első két részt, és már bocsánat de egy nagyon gyenge rendezéssel bíró hülye történetnek gondolom. Nektek mi a véleményetek?2017. jan. 19. 21:10
11/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem kopi és szerintem sokkal jobb mint a Violetta ! Meg van benne minden ami kell! Meg amúgy is a Violetta már unalmas volt mindig ugyan aza lemez és alandoan csak rinyalt! UNCSI!!! Lunahoz nem mehet! ;)
12/23 anonim válasza:
9: das stimmt :D
10:ok ezt megbeszéltük...
13/23 anonim válasza:
Van olyan, aki se a Violettát, se a Soy Lunát nem szereti. Van olyan aki mindkettőt, vagy csak egyiket. Soha nem fog mindenkinek ugyanaz tetszeni. Nekem speciel a Violetta nem tetszett, mert eleve nem szeretem azokat, amikben 5 percenként ingerenciát éreznek az éneklésre, és a dalok stílusa se fogott meg. A Soy Lunát szeretem, főleg a kori miatt, és nekem az ő számaik jobban bejönnek. Na, nem mindegyik, csak néhány. A szereplők is korrektek, bírom őket, de nem érzem rajta, hogy Violetta copy lenne. De, ha az is, mi van akkor? A Televisánál tömegszám vannak tipikus szerelmes sorozatok, mint pl. Marichuy, Árva angyal, Vad angyal, Te vagy az életem, Esmaralda, Veronica aranya, Maricruz és még lehetne sorolni, mind egy kaptafára megy. Lehet, hogy most a Disney is felvette ezt a vonalat, és még a Soy Luna után is lesznek ilyen és ehhez hasonló sorozatok, szóval kár azon vitatkozni, hogy copy-e vagy nem. :)
14/23 anonim válasza:
Utolsó válaszoló teljesen egyetértek veled...:D:)
15/23 anonim válasza:
Amit most leírok, az az én szubjektív véleményem, nem kell vele egyetérteni. Én az elején szerettem a Violettát, bár nem voltam fan. De a végére már unalmassá vált. Már teljesen kiszámítható volt az egész, bár ez a Soy Lunára is igaz. A dalok stílusa nekem egyik sorozatban sem tetszik, nem az én stílusom. Copynak nem nevezheted a Soy Lunát, hiszen ugyanaz az ember írta, nyilván hasonló a stílus. Az, hogy Ruggero mindkét sorozatban játszik, semmiképp sem copy. Szerintem egyébként mindkét sorozatban ő az egyik legszórakoztattób szereplő. A Soy Luna nekem valamivel szimpatikusabb, mint a Violetta, a fordulatok jobbak, változatosabb, de szintén kiszámítható. És valóban sok a párhuzam a két sorozat között. Szerintem mivel látták, hogy a Violetta mekkora sikert ért el, gondolták csinálnak még egy hasonlót. De kicsit összecsapták. Ki lehetett volna kerülni azokat a dolgokat, amiket ti copynak tartotok, ha kicsit több időt szántak volna rá. A háttértörténet mindkettőben érdekes, kár hogy ilyen lassan boncolgatják. Én egyik sorozatot sem nevezném jónak, számomra a jó sorozat fogalma mást jelent. De a cicaharcoknak semmi értelme, mindenkinek más tetszik, sose fog mindenki ugyanúgy gondolkodni.Ez is csak egy vélemény volt.
16/23 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A Soy Lunában ez az egyszerre éneklős, görkorizós és táncolós dolog picit erőltetett, én inkább csak a korira mentem volna rá, de persze van, akinek tetszik.
17/23 anonim válasza:
Hát mivel a rendezők ugyanazok,magukat nem copyzták,csak a Violetta sikere miatt csináltak egy hasonlót
18/23 anonim válasza:
De azt se felejtsük el hogy hány szereplő ugyanaz benne
ÉS: Tini is benne lesz a Soy Lunában mint SZTÁRVENDÉG😍😍😎😎
19/23 anonim válasza:
mielőtt azt írjátok,hogy copy,légyszíves nézzetek utána,és meglátjátok,hogy ugyanaz a rendező,sőt még egy olyan cikket is találtok,hogy akik csinálták a Violettát,azok látták az elkeseredett rajongókat,mert vége a sorozatnak,és gondolták csinálnak egy hasonlót...
20/23 Saturnus27 válasza:
Aki imádja a Violettát az 1 kis nyafka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!