A drogosok miért nézik le azt aki nem narkózik?
Figyelt kérdés
Semmi bajom azzal, hogy drogoznak, de nekem erre nincs szükségem. Támogatom a könnyűdrogok legalizációját, nem áll szándékomban beköpniőket senkinek, mégis folyton éreztetik hogy gyávának tartanak azért mert én nem... Pedig kipróbáltam csak mivel nekem nem jön be nem csinálom. Ez normális? Én vagyok a hülye?2010. máj. 5. 15:23
11/15 anonim válasza:
Te csak tarts ki az elveidnél, Neked van igazad.
A drogos barátaidat meg ne vedd jó példának és kész. majd lesz másik osztály, és lesz ÉLET , ahol majd normális gyereid lehetnek, ... nekik meg ki tudja milyen.
12/15 anonim válasza:
Én is ezt tapasztaltam, általában lenézik azokat akik nem drogoznak, akik meg még ki sem próbálták azt még inkább. Pedig azt hogy az ember mennyire jól érzi magát, elsősorban nem az határozza meg, hogy milyen drogot használ, természetesen beleértve az alkoholt is. Persze tőlem lehet drogozni, de normális embernél nem az a lényeg, ha betép akkor is a haverokkal teszi és az alap hangulatot nem a fű adja meg.
13/15 anonim válasza:
ezeknek az embereknek pont a drog miatt teljesen megváltozik az értékrendjük, az ítélőképességük, gondolkodásmódjuk. csak ebből az állapotból (drogos mivoltukból) tudják szemlélni a világot, ebből az aspektusból ítélnek meg mindent és mindenkit. ha egy osztályba jártok, az egy dolog, nem kell mindenkivel haverkodni osztályon belül sem (később sem lesz minden munkatársad automatikusan a barátod is). a családját az ember nem válogathatja meg, de a barátait igen, élj ezzel a lehetőséggel! keress magadnak normális társaságot, velük meg ne foglalkozz. még csak a szemedre sem vethetik, hiszen ők néznek le Téged, akkor meg?
14/15 anonim válasza:
mi ez a meg kulonboztetes hogy drogos nem drogos....??
15/15 anonim válasza:
1-2 hozza szolas ellege olyannak hangzik mint ha olyan irna akik meg egy cigit se szivtak el eletukbe elgge gaz hogy azok irnak ide akiknek kozuk sincs ehez....!!!
Ha te higgatan el mondod nekik hogy beteg vagy es nem csinalhatod meg fogjak erteni es nem le nezzuk azokat meg nem le szoljuk akik nem csinaljak es nem tukmaljuk hanem probaljuk ra venni hogy o is erreze azt amit mi erzunk eppen.... mert az jo....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!