Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A drogosok miért nézik le azt...

A drogosok miért nézik le azt aki nem narkózik?

Figyelt kérdés
Semmi bajom azzal, hogy drogoznak, de nekem erre nincs szükségem. Támogatom a könnyűdrogok legalizációját, nem áll szándékomban beköpniőket senkinek, mégis folyton éreztetik hogy gyávának tartanak azért mert én nem... Pedig kipróbáltam csak mivel nekem nem jön be nem csinálom. Ez normális? Én vagyok a hülye?
2010. máj. 5. 15:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

önigazolást keresnek

csak akkor érzik elfogadottnak, amit csinálnak, ha a környezetükben nincs ellenpélda, mindenkit le kell húzniuk maguk közé a posványba

2010. máj. 5. 15:31
 2/15 anonim válasza:
61%

veled nincs gond

és keress másik társaságot!

2010. máj. 5. 15:41
 3/15 A kérdező kommentje:
A társoság pár tagját nagyon kedvelem, a többiek viszont közömbösek. Nem akarom beáldozni a barátságunkat a drogok miatt. Mit mondjak nekik, hogy megértsék?
2010. máj. 5. 15:47
 4/15 anonim ***** válasza:
50%

Érdekes, ilyennel még sosem találkoztam, pont, hogy fordítva szokott lenni... Aki drogot fogyaszt azt nézi le a sok nagy tudású, aztán felőlem pontozzatok le.

Aki rád akarja tukmálni, szard le. Ne érdekeljen mit gondol rólad.

2010. máj. 5. 15:49
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Van pár ismerősöm, egyszerűen képtelenek felfogni, hogy egészségügyi okokból még csak egy kipróbálást sem engedélyezhetek magamnak-most itt a meszkalin, és tsairól van szó.

Állandóan jönnek azzal, hogy csak egyzser élünk, ne legyek "kispolgári"-nem értik meg, hogy teljesen más oka van.

Amúgy meg nem vagy hülye, ugyan már, csak nem látnak el száz méterig, mert olyan "cool" arcok.

2010. máj. 5. 15:51
 6/15 anonim ***** válasza:
76%

meg kellene szakítani velük minden kapcsolatot, különben tudod: sok lúd disznót győz...

te lennél az aki enged

2010. máj. 5. 15:54
 7/15 A kérdező kommentje:
No ez a legnagyobb baj, nem igazán van lehetőség elhatárolódni tőlük mert egy osztályba járunk. Viszont folyton szekálnak miatta.
2010. máj. 5. 16:00
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

mindenki aki próbált drogot, egyféleképpen gondolkodik

mindenki aki nem próbált, szintén.

aki próbálta már, az is biztos azelőtt ellene volt, szal tudja milyen ellene is lenni, de mégis kipróbálta. Aki legalább egyszer drogozott, tapasztaltnak érzi magát, mert mindkét oldalt ismeri..

Aki meg nem próbálta soha, az túl okosnak képzeli magát, és leszólja azokat, akik már drogoztak.

Mindezt összetéve az lenne a legjobb, ha mindenki saját magával törődne, nem nézne le senkit semmiért. Te meg nem kell az osztálytársaidra hallgatnod, egyszerűen szard le, amit mondanak. Nem tartozz se a drogosokhoz, se az antidrogosokhoz...így nem kell hülyézned senkit, és a legfontosabb, hogy ne mond a drogosoknak az antidrogos dumát, mert 1, hogy már ismerik 2. magadra haragitod őket

2010. máj. 5. 16:43
 9/15 anonim ***** válasza:
49%
feljelentés
2010. máj. 5. 16:45
 10/15 anonim ***** válasza:
72%
Azért, mert nem képesek elhinni, hogy más drogok nélkül is tud jól szórakozni! Ismerek elég sokat, és nekem ez megy igazából az idegeimre, hogy nem fogják fel, hogy nem mindenkinek van rá szüksége... próbáltam többfélét, tudom milyen, de szerintem egyáltalán nem éri meg a pénzt. Sokan pedig tényleg beképzeltek tőle, és azt hiszik, csak ők tudnak "élni" igazán, pedig ez nem így van. Csak az a szomorú, hogy nem látják, és mindenkit lenéznek, aki "tudatlan". Azt hiszem az ilyen emberek csupán lelkileg szegények, nincsenek igazi barátaik, vagy nem jók a kapcsolataik, ezért nem képesek máshogy jól érezni magukat, de az ő dolguk. 21/N
2010. máj. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!