Lányok/Nők! Szeretitek ha a pasik megnéznek az utcán? Vagy akár volt pasik?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 20:42
11/15 anonim válasza:
Van egy srác, akivel jó régen (már vagy 15 éve) volt egy néhány hetes románcom. A mai napig ha találkozunk, mindig rámkacsint, olyan kis huncut módon..Nekem ez baromira jól esik :))
12/15 anonim válasza:
Ha utánam kiabálnak,megjegyzéseket tesznek,fütyülnek,beszólnak,és elhangzik az a bizonyos ,,de megb@sznám" mondat,az undorító számomra.Ha valaki mosolyog,és végigmér,és mondd valami kedveset,az kifejezetten jól esik.Szóval minden a tálalástól függ.Persze azért az átlátszó mondatok is elég idegesítőek.Bőven elég annyi,hogy csinos vagy,nem kell ez a ,,bearanyoztad a napomat" nyálas duma. :-D
13/15 anonim válasza:
nekem csak akkor esik jól, ha kölcsönös. (utolsó kommentedre válaszolva)
ha nem akarok senkitől semmit ne mosolyogjon rám mindenki. úgyis mindenkinek csak a dugáson jár az esze. nekem már ebből tökre elegem van. a szex körül forog minden.
14/15 anonim válasza:
Nem. Világéletemben utáltam, ha megnéznek a pasik. Ilyen szituban nem érzem magam embernek, csak egy szexuális tárgynak.
15/15 anonim válasza:
Életem (volt) nagy szerelme, akinek soha nem kellettem igazán, szokott így megnézni. K*rva jól esik hogy majd kiesik a szeme, ha meglát... mondtam én anno is, hogy jön majd még az én utcámba :D
Egyébként nem szeretem, főleg nem az ilyen építkezések körül. Bár ott is volt egy vicces esetem. Tél volt, és szét voltam fagyva, olyan nagyon durván piros volt a fülem, és beszólt az egyik srác a "falakról", hogy de szép piros a füled :D ezen jót röhögtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!