Kb. mennyi pénzt terveztél adakozni 2016-ban és ebből végül mennyi vált valóra? Mi kellene, hogy többet tudjál adakozni? Sorolj fel több okot is!
Figyelt kérdés
2017. jan. 7. 20:05
2/7 anonim válasza:
Semennyit. Nem is akarok adakozni.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk a mi kellene, hogy többet tudj... kérdésre ettől függetlenül tudom a választ: több pénz.
4/7 anonim válasza:
0 Ft-ot terveztem,de 400 Ft-ot adakoztam személyesen egy nagydarabb fickónak, akinek buszjegyre kellett a pénz, és nem akart békénhagyni.
Ha nyernék a lottón 1 milliárd Ft-ot,akkor abból adakoznék többet is. Akár 10 ezer Ft-ot is.
5/7 anonim válasza:
fuuuu utolso ismerem az ilyen embereket az kellemetlen, az ilyen keregetoket agyon kene utni komolyan mondom, vagy a rendorsegnek jobban oda kene az ilyenekre figyelni s buntetni kene oket, pl minden egyes keregetes egyenlo egy kiados veresel a rend őreitol.
6/7 anonim válasza:
am meg ha gazdag lennek se adakoznek, a csaladnak rokonoknak adnek es ennyi senki masnak nem adnek.
7/7 anonim válasza:
Muszlim vagyok, nálunk az alamizsnát vagyoni alapon kell adni, a vagyonod értékének kb. 2,5%-át, de csak akkor, ha jómódú vagy, ami durván egymillió forintnyi vagyont jelent.
Nekem nincs ennyim, szóval elvileg nem vagyok köteles adakozni ha jól tudom, de persze így is szoktam aprót adni a kéregetőknek, meg az egyházamnak, szóval ha tippelnem kéne, éves szinten olyan 10-20 ezer forintnyi alamizsnát szoktam elosztogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!