Hipsternek számítok? 15/F (2016-ban)?
Le írom sorjában a dolgokat
1.megtetszetek a kockás ingek 2.majd szemüveges lettem és hipster szemüveget hordok csak mert tetszik nem dicatból
3.elkezdtem instagramozni bár nem nagyon osztok de állandóan fennt vagyok 4. Elkezdtem skinny farmert hordani szintén csak mert tetszet 5. Tavaly nyáron meguntam a gépezést és elkezdtem olvasni azóta is imádok olvasni 6.rá szoktam a kávéra(max heti 2-3alkalom) 7. Hosszú hipster hajat növesztettem szintén mert tetszet a különböző "állomások" között mindig eltel kb 1hónap nem tudatosan történt kicsit utána nézztem és tetszik ez a hipserség de akkor én most úgymond igazi hipster vagyok hogy nem divatból lettem ilyen? U.I abból jött hogy sokan le hipstereztek?
a hipsterek általában az "értelmiség" soraiból kerülnek ki, nagyon ügyes vagy, hogy olvasol, de az enter-t néha használd kérlek
attól, hogy kockásinget meg skinny jeans-t hordasz vastag keretes napszemüveggel nem hipster leszel, hanem olyan ember, aki hipster szeretne lenni, de soha nem lesz az
hipsternek lenni ma már nem menő, szóval inkább hagyjad a fenébe az egészet és legyél normális
4-es vagyok.
Utólag egyet értek a 9-essel és a 8-assal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!