Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányoknak általánosságban...

A cigányoknak általánosságban tényleg jobb a ritmusérzékük, hallásuk?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Igen ^^ igaz

Bikicsunáj ó de bikicsunáj csunáj :D

2010. máj. 10. 22:08
 22/31 anonim ***** válasza:
35-ös IQ-ús, nem vagyok cigány.. egy normálisan gondolkodó ember vagyok (mellesleg magyar). Amúgy meg, ahogy a kérdező is írta, próbálj a kérdésre koncentrálni, a nyáladat verd máshol..
2010. máj. 11. 12:25
 23/31 anonim ***** válasza:
Valóban jobb,de nekem nem tetszik a zenéjük.
2010. máj. 15. 13:02
 24/31 anonim ***** válasza:
gondolj a cigányzenekarokra. mellesleg mondom, hogy nem a muzsikus cigányok, meg a cigányprímások mennek lopni... pl Mága is világhírű és hát hobbi zenészként szemem- szám kinyílt... ő is roma származású és hihetetlenül tehetséges. általánosságban, hogy jellemző-e azt nem tudom, de volt osztálytársam pl nagyon jól táncolt, amihez ugye kell ritmus.
2010. máj. 15. 14:24
 25/31 anonim ***** válasza:

05-04 17:10-nek üzenem ha te olyan ügyes gyerek vagy és olyan zenei érzékkel vagy megáldva, nem tudom hogy állna a szád ha a kezedbe adnék egy hegedűt!

Itt van a Váradi Roma Café...kis koruk óta a zenész szüleik énekelni és hangszeren játszani tanitották őket, akiket külföldre nivósabb előkelőhelyre hivnak zenélni azta is!

Addig ti itt ültök a számitógép előtt és ócsároltok másokat mintha ti olyan tehetségesek lennétek akármiben is!

Azoknak a romáknak akik pedig itt átkozódnak, azt üzenem semmit nem érnek el vele mert szintén csak saját magukat és a normális roma embereket minősitik le mint pl engem!

2010. máj. 15. 18:27
 26/31 anonim ***** válasza:
Persze, a cigányoknak jobb a ritmusérzékük, erre felhoztok példának pár cigány zenekart. Ez nem bizonyít semmit. Ez azt bizonyítja, hogy vannak köztük jó zenészek. Ahhoz, hogy azt mondhasd, hogy jobb a ritmusérzékük, össze kéne is hasonlítani valamivel őket, így például híres magyar zenészekkel, nem pedig velem. Hétköznapi embernél persze, hogy jobb a zenész cigányo kritmusérzéke, mint ahogyan egy cigány tudós is többet tud a saját témájáról, mint egy hétköznapi ember. A híres cigány zenészeket ne az oldalt látogatókkal hasonlítgasd, nagyeszű, velük a hétköznapi cigányokat kell.
2010. máj. 15. 21:39
 27/31 anonim ***** válasza:
80 IQ-s, cigány vagy, tudod, ők szoktak parasztozni...
2010. máj. 15. 21:40
 28/31 A kérdező kommentje:
Én csak azért kérdeztem mert aránylag elég sok cigányzenész van. Pl. a teheségkutatókon jónéhányszor felbuknak fel cigány tálentumok. A ritmusérzéket meg azért, mert ahogy elnéztem a cigánytáncot hát eléggé nehéz lenne leutánozni.:)
2010. máj. 15. 22:25
 29/31 anonim válasza:
0%

ritmus érzék?menj el egy discoba vagy egy szóakozó helyre és nézzzél meg egy magyart táncolni és egy cigányt!nahh?

és szét röhögöm a ti magyar fájtátokon a fejemet mert mind ratyik vagytok!tanuljatok meg zenélni és persze TÁNCOLNI is!

2010. jún. 5. 16:12
 30/31 A kérdező kommentje:
na ez mondjuk igaz, a cigánytánchoz is kőő ritmusérzék bőven, h diszkóba hogy táncóónak azt nem tom:D
2010. jún. 5. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!