Ha valaki most megkérne Téged az utcán, el tudnád szavalni a Szózatot?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:45
11/19 anonim válasza:
igen, régen tanultam, de aztán pár versszakot elfelejtettem, de most hogy újra kellett tanulni, így eltudnám :)
12/19 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy megakadas nelkul menne vegig.
13/19 anonim válasza:
A szózat már nem menne, de a himnuszt el tudnám mondani.
15/19 anonim válasza:
Bocs az OFFért de ez hol volt hogy el kellett szavalni/énekelni a Himnuszt meg a Szózatot. Én is voltam úttörő meg kisdobos de az első versszakon kívül nem kellett elszvavlni. Elénekelni meg szerintem nem is lehet, mert talán csak az első verszak van megzenésítve.
Persze lehet én tévedek.
Nem tudnám elszavalni egyiket sem (az előbb említett első versszak kivételével), de rövd felelevenítés után menne- meg iidézgetni belőle, de az is inkább a Himnuszból.
16/19 anonim válasza:
Még szép, hogy eltudnám. Alap dolog
17/19 anonim válasza:
a himnusz eltudnám de a szózatot nem azt most kell ujra mewgtanulni 13 l
de a himnusz megy :)
18/19 anonim válasza:
Én, már alsós korom óta tudom a Szózatot és a Himnuszt is. Álmomból felkeltve is tudnám.:D Szerintem ezeket nem szabad elfelejteni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!