Adnál egy szem nyugtatót egy ismerősödnek ha megkérne rá?
Én fordított helyzetben voltam.
Én kértem ismerőstől. egy szemet, de adott többet. éppen ki vagyok bukva...:S. ...kedves volt...de nálunk alap h kérgetünk ezt -a zt
Nem adnék én sem,de semmilyen más gyógyszert sem.Nem tudhatom,hogy ki mire allergiás,hogy csak úgy mondja,hogy már szedett ilyet vagy tényleg nem lesz baja tőle.Senki kezébe nem adom a kulcsot a másvilágra.Ha tényleg szüksége van rá,akkor menjen és irassa fel,az orvos majd eldönti,hogy valóban erre van-e szüksége.
A másik,hogy az orvos sem viccből kérdezgeti meg a pácienst gyógyszer felírás elött,hogy még miket szed,milyen hatóanyagra voltak már panaszai stb. Ez nem filteres tea,hogy itt van,próbáld ki,ha izlik vegyél magadnak egy dobozzal.Ez gyógyszer,ami egyben méreg is lehet.Nem játék!
Hát de egy szem nyugtatótól mit várnál? Kipróbálni? Mit kell azon kipróbálni? Az egy gyógyszer, az antibiotikumot sem próbálgatod... Ez nem pálinka, cigi meg mi a fene, hogy kipróbálom.. Vannak emberek, akiknek szükségük van rá és az orvos felírja nekik. Nem egy mókás, tiltott gyümölcs, amit ki kell próbálni...
Egyébként, ha mondjuk jönne egy negyvenéves ismerősöm, hogy adjak, már egy frontint vagy valamit, annak lehet adnék, de egy fiatal suhancnak, akinek úgy sincs rá szüksége, csak ki akarná próbálni annak nem. És hangulatomtól függően eldönteném, hogy vajon lebaccam-e vagy jól röhögjem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!