Van más cigány is aki így van?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, roma származású, de aligha lehet rajtam látni, hogy cigány vagyok. Sokszor van kissé cigányos megnyilvánulásom, és sokszor eléggé cigányosan is beszélek, imádok mulatni, nagyon szeretem a roma zenét, én magam is mióta az eszemet tudom mindig éneklek és tényleg jól, hangszereken játszok 4 éves korom óta. De mikor valakinek mondom, hogy mi vagyok, vagy kiröhögnek vagy nem hiszik el, vagy azt mondják, hogy egy kicsikét látszik csak de ők nem vették észre. Az egész családom roma, látszik is rajtuk, én is hasonlítok a rokonaimra de valahogy nekem nem olyan romásak a vonalaim, annyi, hogy barna vagyok és kész. Más is van így ezzel? :D2017. jan. 1. 23:43
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok roma, de találkoztam már olyan romával akiről meg nem mondtam volna kinézet/viselkedés alapján hogy az, csak a vezetékneve alapján tudatosult bennem.
2/3 anonim válasza:
Énis találkoztam már olyan romával, akiről nem tudnám megmondani, hogy tényleg cigány. Több ilyen is volt. Egy ismerősömet kubai-nak becézik, én el is hittem hogy kubai :DD De a személy nem tagadja, "Ne hívj kubainak, cigány vagyok".
De van olyan testvérpár ismerősöm is akiknek a szülei közösek, de az egyik olyan mint egy néger, a másik meg hó fehér :DD
Vannak ilyenek. Akkor te is közéjük tartozol.
3/3 anonim válasza:
Ne akard magad se megkülönböztetni, se azonosítani. Az mindenképpen egyfajta kisebbrendűségi érzésre vall. Légy egyszerűen fiatal, néha bohó, néha komoly, légy büszke a családodra, légy büszke a tudásodra, akarj minél több dolgot megismerni, és vesd meg azt, aki ilyen alapon akar különbséget tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!