Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lefagyasztott, kiengedett...

Lefagyasztott, kiengedett húsból szeretnék füstöltkobászt tölteni, kérdezem, hogy egészségileg lehet-e kárunk hogy kiolvasztott húst használunk fel kolbásztöltésre?

Figyelt kérdés
Füstölés után kb.2 hétig szoktuk szikkasztani, majd ismét vissza szeretnénk fagyasztani, hogy ne legyen túl száraz, ill. kemény a kolbász, talán nem káros az elképzelésünk?
2016. dec. 23. 09:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Fagyasztott húst TILOS visszafagyasztani, és kiengedés után 1 napon belül meg kell enni.
2016. dec. 23. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!