Mire olyan büszkék a diplomás emberek?
Folyton azt mondogatják, hány papírjuk van.
Szerintem egy sofőr 8 általánossal is többet tesz a társadalomért mint a diplomások nagy része.
"Szerintem egy sofőr 8 általánossal is többet tesz a társadalomért mint a diplomások nagy része."
Miért? Az a dolga hogy egész nap megy, egy ötéves megtudná oldani.
Mert a buszsofőr mit is tesz a társadalomért?
A tanár meg már rögtön a munkájával tesz...
Én pl büszke vagyok arrra, hogy több eszem van, mint neked.
Arra, hogy több évet tanultam keményen. Arra, hogy elvégeztem valamit, ami nem mindenkinek sikerül. Arra, hogy a szakmám elismert szakemberei is tanítottak. Arra, hogy ezeknek meg tudtam felelni a képzés és a vizsgák során. Arra, hogy egyetemre készülve igyekeztem minél szélesebb körű műveltségre szert tenni, ami úgy gondolom sikerült is. Arra, hogy intelligens felnőtt lett belőlem, amiben közrejátszott az egyetem is (nem csak az persze, de az is).
Arra, hogy olyan munkát végzek a diploma révén, amit hasznosnak tartok.
Amúgy tök normális ember vagyok, nem vagyok ám elszállva magamtól, csak most úgy tűnik :). Egyáltalán nem nézem le azt, akinek nincs diplomája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!