Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? (Filozófia, A...

Mit gondoltok? (Filozófia, A KÉRDÉS ELMÉLETI! )

Figyelt kérdés

Az az ember, akinek az élete megfeneklett és úgy érzi a lelke átvitt értelemben az ördögé ( a lelkében, csak harag, gyűlölet, keserűség, minden ami negatív, érzelem van)és azt látja nincs kiút.

( Előtte finom lelkű, érzékeny volt, szerette a természetet, óvta a legkisebb élőlényt is, csodálta az életet és gyönyörű dolgokat élt meg, de ezeket a pozitív érzéseket elvesztette )

1) Ha embert ölne megnyugodna tőle, vagy még lejjebb

csúszna?

2) Ismerünk a világtörténelemben ilyen embereket?

Elnézést ez két kérdés.

Köszönöm!

2016. dec. 11. 22:02
 1/4 anonim válasza:

Nem szabad önmagát okolja azért mert meg változótt! És senkit sem szabad okolni...

Egyszerűen olyan dolog történt az életében ami meg változtatta. Pl szerelem csalódás valaki elvesztése aki számára fontos volt esetleg sok csalódás érte az életben. Pozitív emberek közt az ember pozitívan áll a dolgokhoz... negatív emberek közt még a pozitív ember is negatív lessz ! És képes lenne az ilyen ember ölni mikor dühbe gurul és el veszti a fejét nem tud gondolkozni és értéktelennek látja az életet .

2016. dec. 11. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Azt nem értem milyen összefüggést látsz abban, hogy egy olyan ember, akinek önmagával van problémája, egy élet kioltásával belső nyugalomra lelne. Ennek valahogy semmi értelme. Ahhoz, hogy egy ember ennyire megváltozzon, történnie kellett vele valaminek, ezt kell valahogy kezelni, gondolom...
2016. dec. 12. 09:04
 3/4 anonim válasza:
Szerintem olvasd újra amit írtam akkor talán meg értenéd mire céloztam :) !
2016. dec. 12. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
#3, ha te vagy az első is, nem neked válaszoltam, hanem a kérdezőnek, amit te írtál, az érthető volt.
2016. dec. 12. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!