Ti hogy látjátok, szerintetek is egyre kevesebben szeretnének gyereket?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és azt tapasztalom a környezetemben, a legtöbb ember azt mondja, ő nem szeretne soha gyereket, férfiak, nők egyaránt. Még nagyon fiatalok vagyunk, tudom, de elgondolkodtatott ez a jelenség. Régen is ez volt, de aztán ahogy idősödtek az emberek, mégis bevállalták a gyereket? (Bár az is igaz, régen 20 évesen már sok párnak babája volt) Vagy most tényleg valami megváltozott? Lehetséges hogy a jövőben még kevesebb pár fog gyermeket vállalni, és tényleg létezik ez a hatás?2016. dec. 2. 17:23
1/4 anonim válasza:
Nem most zuhant meg az élveszületések száma:
Sőt, az ábrán már nem szerepel, de azóta enyhe emelkedés tapasztalható. (De még így is bőven az évi 100 ezer fő alatt vagyunk, 1998 óta.)
3/4 A kérdező kommentje:
Magyarországi fiatalokra gondolok, olyanokra akik még a gyermekvállalás előtt vannak.
2016. dec. 2. 18:38
4/4 anonim válasza:
en is azt mondom hogy nem szeretnel gyereket, erre mama mindig azt mondja hogy majd kesobb meggondolom magam. nem hiszem hogy turelmem lenne egy gyerekhez, es ezert nem szeretnem ha rosszul nevelnem. a masik meg a gyerek nagyon sok kiadassal jar, es ezt szerintem minimalberes fizubol sok ember nem tudja finanszirozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!