Milyen papírok kellenek ahoz, hogy az Egyesült Államokbéli feleségem Magyarországon élhessen?
Figyelt kérdés
Arra gondolok pl állampolgár nem lesz egyből , szóval tartózkodási engedélye lesz ami időkorlátolt, vagy hogy működik ez?
Próbáltam utánanézni a bevándorlási hivatal honlapján , de nekem zavaros, ill én nem találtam semmi konkrétat . Lehet fogyatékos vagyok.
2016. nov. 28. 15:53
1/2 anonim válasza:
A kovetsegen kene erdeklodni szerintem
2/2 anonim válasza:
A BAV honlapjan konkretan lepesrol lepesre fent van, kulon menupontokba is szedtek... de akkor hivd fel oket, mert ez az o illetekesseguk, es egy rettento unott hangu holgy majd tajekoztat mindenrol. Viszont remelem, nem komolyan gondoltatok, hogy az USA helyett itt akartok elni :D. Tudom, sehol nem kolbasz a kerites meg semmi... az ismerersegi koromben ket csalad jott haza ("merthogy hianyzik es amugy jo itt") az elmult 2 evben, hogy ok letelepned. Ma mar mindketten visszamentek, annyira jo itt a hangulat :').
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!