Szerinted milyen életet él Magyarországon egy igazán gazdag család?
"A legjobb helyen érdeklődsz. Itt mindenki diplomás kőgazdag, és luxusokat engedhet meg magának. :)"
Miért ők nem emberek és nem lóghatnak a gyakorin vasárnap?
Nekem egy gimis évfolyamtársam apukája Magyarország leggazdagabb emberei közt van. A fiú már gimiben hatalmas terepjáróval járt, viszont nem volt elszállva magától, teljesen normálisnak ismertem meg. Az osztályának mindig ő szervezte az osztálybulikat természetesen. Most kint tanul külföldön egyetemen, van barátnője.
A családi házuk egy erdős részen van. Külön út van kiépítve nekik. Illetve helikopterleszállójuk is van.
3 éve nem igazán tudok róla semmit mióta leballagtunk. Futólag ismertem a suliban is. Az apukája szokott ételosztást szervezni szegényeknek.
Ez a család valóban baromi gazdag.
L
Feltehetőleg pont olyat, mint egy gazdag amerikai.
Amúgy nem kell aggódniuk a pénz miatt, így kevésbé stresszesek szerintem. De attól mert gazdag valaki, nem azt jelenti, hogy az egész élet Hawaii. Ők is ugyanúgy dolgoznak és ők is ugyanúgy élik a hétköznapokat, csak nekik más a mérce...
Amúgy közelről nem igazán ismerek gazdag embereket, meg aztán a gazdag fogalma is relatív, pl. a szomszéd család most költõzik egy saját építésű házba, elég sok menő cuccuk van, pedig nem keresnek vagyonokat, csak okosan osszák be a pénzüket és hitel sincs a nyakukon. Viszont olyat is láttam már, hogy egy házaspár nem tudja eldönteni, melyik kocsoival menjenek...
Aki igazán gazdag, az NEM magyarországon él, még akkor sem, ha igazából magyar.
Ki akarna itt élni a magyarok között, ha csak nem muszáj?
A kérdésedre tudnék igazi választ adni,ha élnék kb.1-2 hetet látatlanban ilyen gazdag emberek között.
Ami kivülrõl csillog nem biztos,hogy bent is ugyanaz zajlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!